İmza attığı yenilik ve yatırımlarla Türk temizlik sektörünün en önemli oyuncularından biri olan Viking Temizlik, 40. yılını çok özel bir geceyle kutladı. 12 Ocak Cuma gecesi, İzmir Swissotel Grand Efes’te gerçekleşen organizasyonda; 40. yıl kutlamalarının yanı sıra Türkiye’de bir ilk olan Premium serisi de davetli ve basın mensuplarının beğenisine sunuldu.

Fatih Erkoç, söylediği şarkılarla dünden bugüne nostalji yaşattı.

Viking Temizlik’ in Türkiye’nin her bölgesinden gelen bayileri ve müşterilerinin yanı sıra, tüm çalışanları, şirket danışmanları ve basın mensuplarının katılımı ile 500’ü aşkın davetli unutulmaz bir gece yaşadı. Sunuculuğunu tiyatrocu Veysel Diker’ in üstlendiği gecede Viking Temizlik’ in 40 yıllık serüveni ve Premium serisi tanıtılırken, Türk müziğinin tecrübeli ve kıymetli ismi Fatih Erkoç’un şarkıları ile çok özel bir gece yaşandı.

“40. yılımızı kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz”

Kökleri, geçmişin güçlü temellerine dayanan Viking Temizlik, hizmet kalitesi, tüketici beklentileri ekseninde tanımladığı misyonu ve vizyoner yapısıyla farklı bir noktada konumlanıyor. Benimsediği ilke ve değerlerin bir sonucu olarak 40 yıldır hızla büyüyen Viking Temizlik, hedef ve görev edindiği amaçları doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor.

İzmir’de küçük bir atölyede başlayan serüvenin bugün dünyaya yayılan bir başarıya dönüştüğünü ifade eden Viking Temizlik İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hayrettin Avcı, 4 erkek kardeş olarak çıktıkları 40 yıllık yolda halen tek yumruk olduklarına değinerek, “Bizler Viking’i ulusal bir firma yaptık, Viking’in ikinci jenerasyonunun da firma ve markamızı bir dünya markası yapacağına inancımız tamdır. Bu yolda tamamen yerli bir firma olarak temizlik sektöründe ciddi bir mesafe kat ettik. Yatırım hedeflerimizi ve bu doğrultuda attığımız her adımı sağlam temeller üzerine inşa edebilmek adına her şeyi önceden planlayarak hareket ettik. Şimdi ise 40. yılımızı kutlamanın mutluluğunu, gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu geceyi bizimle paylaşan tüm misafirlerimize, bu yolda bizimle olan çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilisim