Rexona’nın “daha temiz, daha ferah bir dünya için” ter kokusu ile mücadelesine eşlik eden Orhan Gencebay, Burunların Selameti reklam filminin yeni versiyonunda ter kokmamayı hatırlatmaya devam ediyor

“Daha güzel, daha mutlu, sevgi dolu bir dünya için..

Burunların selameti için…”

Dünyanın 1 numaralı deodorant markası Rexona, “daha temiz, daha ferah bir dünya için” ter kokusu ile mücadelesini, Orhan Gencebay sözcülüğünde gerçekleştirdiği “Burunların Selameti” kampanyasının asansör versiyonu ile sürdürüyor.

İnsanlar arasına fiziksel ve duygusal mesafeler koyan, konuşulması en zor konulardan biri olan ter kokusu, *her 10 kişiden 9’unun maruz kaldığı bir problem. Havaların gün geçtikçe ısınması, ter kokusu probleminin artarak yaşanmasına neden oluyor.

Orhan Gencebay ofis asansöründe, daha güzel, daha mutlu, sevgi dolu bir dünya için, burunların selameti için, ter kokusuna dikkat çekti Orhan Gencebay “Burunların Selameti” asansör filminde, beyaz yakalı çalışanların olduğu bir plaza asansörüne biniyor, şaşkın bakışlar sürerken yine ter kokusuyla karşılaşıyor. Ter kokusu tüm asansörü saran gence ikonik parçası Batsın Bu Dünya’dan esinlenerek “Daha güzel, daha mutlu, sevgi dolu bir dünya için.. Burunların selameti için…” diyerek, sadece duşun yetmediğini söylüyor. Deodorant kullanması konusunda uyarıyor.

Editör: TE Bilisim