ASUS’un tüm dünyada büyük yankı uyandıran ZenFone ürün ailesi Esma Sultan Yalısı’nda yapılan gösterişli bir tanıtımla Türk tüketicilere tanıtıldı. Gecenin sunuculuğunu manken Özge Ulusoy yaparken Oben Budak da canlı DJ performansıyla katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. Gecenin bir başka sürprizi de teknolojinin stile kattığı güzellikleri yansıtan, EzraTuba imzalı fotoğraf ve sinemagraf sergisiydi. Davetliler ünlü tasarımcıların yarattığı eserleri beğeniyle takip etti. Geceye sanat, TV ve sinema dünyasından ünlü isimler katıldı. Ünlüler akıllı telefon dünyasını kökten değiştirmeyi hedefleyen yeni ASUS ZenFone’ları ilk elden deneme fırsatı buldu.   

ASUS ZenFone telefonların özellikleri arasında mesaj, cevapsız çağrı, hava durumu gibi önemli bilgileri tuş kilidi ekranında gösteren “What’s Next”, günün akışını ve yapılacak işlerin takibini kolaylaştıran “Do It Later” gibi yenilikçi özellikler yer alıyor.

 
Burak Aydın, Özge Ulusoy, Bora Aras

Türkiye’yi de etkisi altına alan selfie-özçekim kasırgası ZenFone’lardaki özel Kendi Fotoğrafını Çekme moduyla daha kolay ve çarpıcı hale geliyor. 

Tuğba Çetin, Burak Aydın, Özge Ulusoy, Bora Aras, Ezra Çetin


Zenfone 4: 449 TL (Turkcell)

Zenfone 5: 699 TL (Teknosa/Kliksa)

Zenfone 6: 799 TL (Teknosa/Kliksa)

 


Editör: TE Bilisim