OPET’in “Kusursuza Yolculuk” serüveni artık OPEDO ile devam edecek.

OPEDO’nun OPET’in Ultra Force ürünü için süperstar Ajda Pekkan ile kamera karşısına geçtiği ilk filmi bu akşam ulusal televizyon kanallarında yayınlanmaya başlıyor. “Opedo Yollarda” sloganı ile maceradan maceraya koşacak olan OPET’in yeni karakteri OPEDO, bir kahraman değil içimizden biri.

Akaryakıt dağıtım sektörünün genç, dinamik ve yenilikçi kuruluşu OPET’in, ürün ve hizmetlerini tanıtmak üzere yarattığı yeni karakteri OPEDO, yardımınıza koşmak, yenilikler getirmek ve sizi gülümsetmek için yollarda… OPEDO ilk reklam filminde süperstar Ajda Pekkan ile birlikte kamera karşısına geçti. OPEDO, 20 Eylül tarihinden itibaren, ayrılmaz bir ikili olduğu tek tekerlekli aracı Motopet ile “OPEDO Yollarda” sloganıyla maceradan maceraya koşacak, her yeniliği takip edecek, OPET’in ürün ve hizmetlerini tüketicilere tanıtacak.

Maslak Venue’de düzenlenen basın toplantısında, dünyada şimdiye kadar kullanılan en uzun holografik sahne sistemi ile kamuoyuna tanıştırılan OPEDO, bir süper kahraman değil, aksine halktan biri: Sıcakkanlı, dürüst, hazırcevap, samimi ve aynı zamanda çok da esprili. OPEDO’nin teknolojiyle arası da en az OPET kadar iyi.

Karakter özelliklerini OPET’in marka değerlerinden, sesini ise Türk tiyatrosunun değerli sanatçısı Olgun Şimşek’ten alan OPEDO, ilk reklam filminde OPET’in yüksek performans ve düşük tüketim sunan Ultra Force ürünü için süperstar Ajda Pekkan ile kamera karşısına geçti.

Editör: TE Bilisim