Yeşim Avunduk-Felice Invernizzi"color: rgb(255, 0, 0);">Türkiye’de güzelleşmenin bedeli 2 milyar dolar

Fiera Milano Interteks Uluslarası Fuarcılık tarafından 23 yıldır düzenlenen Türkiye’nin en büyük Güzellik & Bakım Fuarı 2015önceki gün İstanbul Kongre Merkezi- Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda açıldı. 20 bini aşkın ziyaretçiyle buluşması beklenen fuarda Güzellik, Kozmetik, Medikal, Estetik, Dermatoloji, Spa, Wellness, Saç ve Parfümeri endüstrilerinin en büyük uluslararası marka liderlerine 25 bin m2’lik bir alanda ev sahipliği yapıyor. İtalya, Güney Afrika, Hindistan, Tayvan, Güney Kore ve Çin’ den uluslararası katılımcıların standları Güzellik & Bakım 2015 Fuarı’nda yerlerini alıyorlar.
Açılışını Fiera Milano İnterteks Genel Müdürü Yeşim Avunduk ile Fiera Milano, Türkiye Bölge Müdürü Felice İnvernizzi’nin yaptığı fuara kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Fuar 15 Mart’a kadar açık kalacak.

Yeşim Avunduk-Felice Invernizzi


Türkiye’de Güzelleşmenin Bedeli 2 Miyar Dolar

Ünlü simaların katılımı ve çeşitli Showlarıyla birlikte fuarın oldukça hareketli geçmesini bekleyen Fiera Milano Interteks Genel Müdürü Yeşim Avunduk gazetecilerle kısa süreli sohbet etti. Kozmetik ürünleri fuarının gerçek amacının profesyonellere yeni ürünleri tanıtmak istediğini belirten Yeşim Avunduk, Ancak meraklılarının da fuarı gelip gezebileceklerini söyledi. Kadınlarımızın ilgisinden bahseden fuar başkanı,” Dünyada oldukça büyük olan bu alanda Türkiye’de yıllık 2 milyar dolar gibi piyasa mevcut” şeklinde konuşarak özellikle kadınlarımızın güzelleşmek için oldukça önemli paralar harcadığını söyledi.
Editör: TE Bilisim