Finans sektöründe yenilikçi ürünlerin yanı sıra özel çocukların eğitimi ile spor ve kültür sanata verdiği büyük desteklerle de adından söz ettiren VakıfBank, iletişim çalışmalarında sevilen oyuncu Bülent İnal ile işbirliği yapacak.

Sinema ve dizisi oyuncusu İnal, VakıfBank’ın reklamlarında oynayacak, sesli ve görüntülü tüm iletişim çalışmalarında VakıfBank’ın yüzü ve sesi olacak.

Ailemize hoş geldiniz

VakıfBank ile Bülent İnal işbirliğinin imza töreninde konuşan VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, “Bizim işimizin, köklü kültürümüzün merkezinde insan var. Bankamızın finans, ürün ve hizmetler tarafında gerekeni yapıyoruz. Ancak bu duygumuzu milletimize aktarmanın da aynı derecede önemli olduğunu düşünüyoruz. İşte bu anlamlı duygu ve düşünceyle çıktığımız yolda, yönlerimiz Sayın Bülent İnal’la kesişti. Sayın İnal, toplumsal değerlerimize saygılı, duyarlı, ayrıca son derece de disiplinli bir kişi. Kendisinin VakıfBank markası, kurumu ve stratejisi için çok uygun bir seçim olduğuna inanıyor ve kendisine ‘ailemize hoş geldiniz’ diyorum” dedi.

VakıfBank ruhunu hissederek aktaracak

Üstünsalih, Bülent İnal’ın toplumun her kesimi tarafından sevilen son derece başarılı bir sanatçı olduğunu belirterek, “Sayın İnal bizim iç ve dış sesimizi çok güzel şekilde yansıtacak. Bizlerin markamıza karşı hissettiğimiz bağlılığı ve inancı bizimle aynı şekilde hissedip bu ruhu müşterilerimize aksettireceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

TRT 1 de yayınlanan "Payitaht Abdülhamid" adlı dizide 2. Abdülhamid rolüyle tüm dikkatleri üzerine çeken oyuncu Bülent İnal Vakıf Bank'ın reklam yüzü oldu. Bülent İnal, İmza töreninde VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih ile birlikte objektife poz verdi.

TRT 1'de Osmanlı padişahı Sultan 2. Abdülhamid Han 

Sektöre yön veren çok güçlü bir marka

Bülent İnal ise bu iş birliğinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, VakıfBank’ı en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. İnal, “VakıfBank yalnızca finans alanındaki etkin çalışmalarıyla değil, milli değerlerimize gönülden bağlılığı, insan odaklı köklü bakış açısı ve duruşuyla sektöre yön veren çok güçlü bir marka. Dünyaya emsal spor faaliyetlerini ve kültür sanata verdiği büyük önemi de yakından takip ediyorum. İnanıyorum ki, VakıfBank’ı çok güzel bir şekilde temsil edeceğim. Birlikte harika işlere imza atacağız” sözlerini kaydetti.

Editör: TE Bilisim