Ünlü işadamı Yılmaz Ulusoy, doğum günü davetinde yaşamı boyunca gönül galerisinde önemli yer tutan sanatçı dostlarının Sevgililer Günü’nü de kutladı.

Tüm yaşamı boyunca sanatın ve sanatçının dostu olan duayen işadamı Yılmaz Ulusoy, en mutlu anlarında çok özel dostlarıyla bir arada olmaya büyük önem veriyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde 77 yaşına giren ünlü işadamı doğun gününe önce Holdin çalışanları ile danha sonra da her biri sanat dünyasında zirve mertebesine ulaşmış sanatçı dostlarını Levent’teki holding binasında verdiği doğum günü partisinde ağırladı.

Emel sayın, Ümit Tokcan, Oktay Ekşi, Berhan Şimşek, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Mukaddes Akça, Metin Akpınar, Erhan Yazıcıoğlu, İzzet Günay, Cüneyt Arkın, Berhan Şimşek, Mukaddes Akça, Yalçın Kaftanoğlu, Namık Kemal Şentürk, Necip Sarıcı ve Kenan Öner gibi alanında zirveye çıkmış yakın dostlarının davetli olduğu doğum günü buluşması oldukça renkli görüntülere sahne oldu…

Doğum günü kutlamasının böyle özel bir günde olması duygusallığı da artırdı. Geçmişe dair anekdotların ve hatıraların birbiri ardına anlatıldığı buluşmada Yılmaz Ulusoy zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

Sevgililer Günü gibi çok özel bir günde 77 yaşına giren ünlü işadamı, kutlama partisinin finalinde dostlarına hitaben, “Sevgililer gününün anlam ve güzelliği bu günü arkadaşı, dostu, sevgilisi, eşi veya ailesi ile birlikte içten kutlayanların yaşadıkları mutluluklarda yansımaktadır. Gönlü sevgi dolu olan ve her varlığı ayırt etmeksizin seven, olgun, bilge, aydın insan her yıl yaş alır. Ama ihtiyarlamaz. Gönlü, aklı, bilinci her daim tazedir. Sevgililer gününüzü kutlarım”dedi.

Editör: TE Bilisim