Süperstar Ajda Pekkan, yaza damgasını vuracak muhteşem bir konserle 4 Haziran’da Türkiye’nin en lüks etkinlik merkezlerinden Yalıkavak Marina sahnesinde olacak. “Yakarım Geçerim”, “Arada Sırada”, “Resim”, “Yan”, “Aynen Öyle”, “Vitrin” ve “Flu Gibi” pek çok hit şarkısı ile efsaneleşen ve konserleri heyecanla beklenen Ajda Pekkan, Yalıkavak Marina Konser Sahnesi’nde Ramazan Bayramı’nı unutulmaz kılacak!

The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülen Yalıkavak Marina, tüm yaz boyunca ünlü yıldızların sahne alacağı konserlerle misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek. 2009 yılında kurulduğu andan itibaren servis kalitesini her geçen gün artıran; misafirlerine lüks ve konforu aynı anda sunan Yalıkavak Marina’da, 4 Haziran tarihinde bu kez Ajda Pekkan, muhteşem sesiyle ve sahne şovlarıyla dinleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

Popun kraliçesi Süperstar Ajda Pekkan’ın biletleri, Biletix web sitesinde: http://www.biletix.com/etkinlik/YV0AC/TURKIYE/tr veya Biletix satış noktalarında sevenlerini bekliyor.

YALIKAVAK MARİNA HAKKINDA:

The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülen yine TYHA tarafından 5 Altın Çapa sahibi Yalıkavak Marina, Türkiye'nin ilk yüksek kapasiteli süper yat marinasıdır. 620 yatı aynı anda ağırlayabilen, hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunan Yalıkavak Marina, konforlu tesisleri ve tecrübeli teknik servisiyle 140 metre uzunluğa kadar olan süper yatlara hizmet vermektedir.

Yalıkavak Marina, 100’den fazla markaya, gurme restoranlara, barlara, kafelere, kulüplere, çeşitli eğlence mekanlarına ve çocuklara özel spor etkinliği imkanı sunan Y-Kidz’e ev sahipliği yapmaktadır. Yalıkavak Marina markası bünyesinde yer alan Yalıkavak Marina Beach Hotel, Yalıkavak Marina Boutique Hotel ve Spa & Fitness Merkezi yıl boyunca üstün hizmet kalitesiyle ziyaretçilerini ağırlamaktadır.

Dubai, Moskova ve Monaco gibi dünyaca ünlü Yacht Show’larda ülkemizi temsil eden ve yılda 1000’den fazla kişiye istihdam sağlayan Yalıkavak Marina, dünyanın 120 ülkesinden gelen misafirlere ev sahipliği yapmaktadır. Bodrum Yarımadası’nın ve Yalıkavak bölgesinin uluslararası platformlarda tanıtılması için çalışmalar yürüten Yalıkavak Marina’nın misyonu ise güçlü marka kimliği ile Türkiye’yi önümüzdeki yıllarda da en iyi şekilde temsil etmektir.

Editör: TE Bilisim