AKDEV her yıl 14 Şubatta Sevgililer Gününü '' sosyal sorumluluk projesi '' kapsamında bir birinden önemli konuklarla Türkiye'mizin yurtlardaki yavrularıyla ve değerli yaşlılarımızla kucaklaşarak geçirmeyi gelenek haline getirmiştir. 

Ortaköy Mondo Restorante sponsorluğunda yurt müdürü Süleyman Bey’in öncülüğünde Timsal KARABEKİR (Kazım KARABEKİR'in kızı) Adnan ŞENSES, İlham GENCER, Sedat AKBAY ( Rumeli balkan federasyonu başkan yardımcısı) Esin YAĞMURDERELİ (yapımcı), Vedat YENERER, Hasan Cihat ÖRTER, Romalı Perihan, Yapımcı Başak BİNGÜLLER, Burcu BİRİCİK.

'' Beni böyle sev oyuncuları'' Kenan ÇINAR, Yüksel MERT, Şafak SÖNMEZ, Mehmet Ali Nalbant, Popstar Bayhan, Murat BALKAN, Rumeli Orhan ve Kemal, Stüdyo Osman, Özden ÇETİNER, İlknur KARAKAYA, İsmail COŞKUN, Aras gibi yazar düşünür sivil toplum örgütü başkanları ve bir birinden değerli sanatçı ve yapımcıların televizyon, gazete, ve mecmua sahiplerininde yer aldığı organizasyonda duygusal anlar yaşandı.

Bu organizasyonlar özellikle "sevgi ayı olarak nitelenen şubat ayı" içinde sponsorlarıyla 5 ayrı mekanda daha yurtlarda kalanların sorunlarına çözüm önerileriyle basına kapalı gerçekleşmektedir. Akdev’in onsekiz yaş sonarası yurtlardan çıkarılan "bir çocuk dünyayı değiştirebilir" projesi yıl içinde kitapçık halinde getirilecektir.

Genel başkan Gül KARYALDIZ Atatürk Kültür Dayanışma Eğitim Vakfının (AKDEV’in) yaptığı etkinliklerle toplumun bütün kesimlerini "sevgi adına" kaynaştırmayı hedeflediklerini belirterek emeği geçen tüm konuklara ve vakfın ideallerinin gerçekleşmesine ciddi katkısı olan basın mensuplarına minnet duygularını dile getirdi…


Editör: TE Bilisim