Merit Turizm Grubu, Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen misafirleri için çok özel programlar hazırladı. Kuzey Kıbrıs'a adeta yıldız yağmuru yaşatacak olan Merit otellerde; Ajda Pekkan, Gülben Ergen, Soner Olgun, Fatih Ürek, Hayko ve Sibel Tüzün sahne alacak.

 

Kuzey Kıbrıs’ta tatilin ilk adresi olan Merit Turizm Grubu, bünyesindeki otellerde bu Ramazan Bayramı'nda da misafirlerine çok özel bir tatil programı hazırladı. Akdeniz güneşinden faydalanarak bayramın tadını çıkarmak isteyenler Merit Otelleri'nde sahne alacak sanatçılarla adeta yıldız yağmuruna tutulacak.

 

Misafirlerinin mükemmel bir tatil geçirmesi için en ince ayrıntıların düşünüldüğü Merit Otelleri'nin bayram programında; bayramın ilk günü olan 28 Temmuz'da Merit Park Hotel'de Ajda Pekkan, Crystal Cove Hotel’de 28 Temmuz’da Zeliha Sunal, 29 Temmuz'da Gülben Ergen, Merit Park Hotel’de Soner Olgun, Merit Lefkoşa Hotel’de Fatih Ürek ve bayramın son günü olan 30 Temmuz'da ise Merit Park Hotel'de Sibel Tüzün, Merit Crystal Cove Hotel’de de Hayko sevenleriyle buluşacak.

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde misafirlerini ağırlayan Merit Turizm Grubu, Ramazan Bayramı’nı fırsat bilip yazın keyfine varmak isteyenleri bekliyor, ünlü sanatçıların sahne alacağı programlarla da eşsiz bir bayram tatili vaat ediyor. www.merithotels.com

 


Editör: TE Bilisim