Bengü, Türkiye'nin en büyük starlarını ağırlayan Vialand Avea Park sahnesine dev bir prodüksiyon ile çıktı. Sanatçı, hayranlarına ilk sürprizi özel tasarlanmış sahnesi ile yaptı. Vialand Avea Park sahnesi bu kez Türkiye de ilk defa kullanılan bir teknikle yapılan ışık efektleriyle bulutların üzerinde şarkı söyleyen Bengü için özel olarak tasarlandı.

Konserine Tuavana Büyükçınar imzalı kostümü ile çıkan Bengü, açılışı ise bulutların üzerinde izlenimi veren görkemli ışık şovuyla yaptı. Bu yaz radyolarda haftalarca bir numarada kalarak dinlenme rekorları kıran şarkısı Yaralı yı açılış şarkısı seçen Bengüye sahnede 25 kişilik ekip eşlik etti.
Bengü, konserine eskilerden İki Melek, Korkma Kalbim, Aşkım, Saat Üç ile devam edip konser sonunda Vialand Avea Park alanını dolduran 15 bin kişinin tezahüratlarına kulak kabartarak 'Yaralı'yı bir kez daha seslendirdi.
Bengü, Vialand Avea Park konserinin hemen ardından şehir şehir dolaşıp hayranlarıyla beraber şarkılarını söyleyecek. Konser serisi bittikten sonra ise stüdyoya girerek yeni şarkılarının hazırlıklarına başlayacak.

Ünlü şarkıcı Bengü müzikseverleri coşturdu.

Editör: TE Bilisim