Türkiye’nin ilk ve tek mega/giga yat kapasiteli marinası olmaktan öte sunduğu alışveriş, sosyal yaşam ve eğlence olanaklarıyla benzersiz bir yaşam merkezi olarak yenilenen Palmarina Bodrum’da bulunan Billionaire Club, benzersiz konseptiyle eğlenceye renk katmaya ve dünyaca ünlü starları ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay gerçekleşen açılış partisindeki performansıyla geceye katılanları hayran bırakan ünlü İngiliz R&B şarkıcısı Craig David, yoğun istek üzerine 13 Temmuz’da TS5 DJ SET’i ile tekrar sahne aldı.

25 yaşındayken ulaştığı 20 milyonu aşan satış rakamıyla, Avrupa’da en büyük ticari başarıyı kazanmış R&B şarkıcısı olarak unutulmazlar arasına giren, 2001 yılında Walking Away şarkısıyla Amerika ve Avrupa’da dillerden düşmeyen Craig David, gecede özel DJ setlist’inin yanı sıra söylediği şarkılarla soluksuz bir performans sergiledi. Kış boyu Miami ve Londra arasında partiden partiye mekik dokuyan David, partide Bodrum’a ve Billionaire Club gecelerini çok sevdiğini ve Avrupa’yı dolaşacağı yaz turnesi boyunca tekrar tekrar gelmek istediğini belirtti.
Ünlü İtalyan iş adamı Flavio Briatore’nin sahip olduğu, Türkiye’de ilk olarak The Istanbul Edition Hotel içerisinde açılan Billionaire Club ile İstanbul gece hayatına iddialı bir giriş yapmıştı. İstanbul’dan sonra kendine özgü eğlence tarzını Bodrum’a taşıyan Billionaire Club; en son teknoloji ses ve ışık sistemleri, İtalya’da özel olarak yaptırılan beyaz ve altın renklerin hakim olduğu tasarım ürünleri ve göz kamaştıran dekorasyonu ile Bodrum tutkunlarının gözde eğlence adresi olmaya devam ediyor.

Craig David'i izleyenler arasında Deniz Akkaya'da hazır bulundu

Murat Dalkılıç 

Billionaire Club Bodrum'da Craig David Fırtınası Esti!

Editör: TE Bilisim