Bir zamanlar çok sevdim

Kuzey Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel’de yeni açılan Crystal Bodrum Bar’ın bu haftaki konuğu Cenk Eren oldu. Uzun bir etkinlik programının ilkinde karşısında yaklaşık 600 kişi gören Cenk Eren, ‘’Merit’e ilk geldiğimde küçücüktüm’’ dedi.

3 saat sürecek programına hareketli parçalarla başlayan Cenk Eren, konuklarını ilk andan itibaren coşturdu. Danslarıyla şarkıcıya eşlik eden hayranları da şarkıların neredeyse tamamını hep bir ağızdan seslendirdiler. Hayranlarının başından aşağıya gül yaprağı döktürmesinden çok mutlu olduğunu söyleyen Cenk Eren, ‘’2 tabak yetmez 22 tabak isterim. Beni çok mutlu ettiniz. Eski gazino günlerini hatırlattınız’’ dedi.

Konuklarının yanlarına inerek bol bol fotoğraf çektiren Cenk Eren, dinleyiciler arasında bulunan Merit Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar’a da kendisine bu imkanı verdikleri için teşekkür etti.

‘’Bir zamanlar gerçekten sevdim. Öyle böyle sevmedim. Ah benim kafam ah’’ diyen Cenk Eren, ‘’Allahım ben bu dünyaya niye geldim’’ adlı şarkıyı söyleyip performansına son verdi.
Editör: TE Bilisim