Bodrum Sahne,  Serdar Ortaç, Demet Akalın ve Hakan Altun ile Bayramın 1. Günü 17 Temmuz’da muhteşem bir açılışa imza atmaya hazırlanıyor…
 

İstanbul gecelerinin vazgeçilmez adresi olan Sahne İstanbul, bu yıl tatilcilerin ayağına geliyor. Bodrum gecelerine iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Sahne Bodrum, bayram programı için Serdar Ortaç, Demet Akalın ve Hakan Altun’u sahnesine taşıyacak. Bayram’da her güne ayrı bir isim ile imza atmaya hazırlanan Sahne Bodrum, bu yaza doludizgin eğlencesi ve sahnesinde yer alan birbirinden ünlü isimlerle damga vuracak.

Ramazan'ın ardından eğlenceye hız kesmeden devam eden Sahne Bodrum’da bayramın 1. günü Serdar Ortaç sevilen şarkılarıyla Bodrum'u sallamaya hazırlanırken,  2. günü Demet Akalın yeni albümünden ‘Pırlanta’ gibi şarkıları Bodrum Sahne’sine taşıyacak. Bayramın son günü ise Hakan Altun hem duygusal hem hareketli şarkılarını sevenleriyle paylaşacak.

Birbirinden özel üç isimle gecelere gösterişli bir kapı açan Bodrum Sahne’de bu bayram unutulmaz ve muhteşem bir açılış tatilcileri bekliyor. ‘Sahne’ bayram programı ile ilgili detaylı bilgiye 0252 358 58 58 numaralı telefondan veya sahneistanbul.com web adresinden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim