Konserine yeni şarkısı "dadadadan" ile başlayan Yalın, seyircisinin bronzluğuna da takıldı " buradaki en beyaz benim herhalde, hala tatil yapamadım" dedi. Yalın'ı izlemeye gelenler arasında şarkıcı Levent Dörder, oyuncu Ayçin İnci ve Yalın'ın yakın arkadaşı gazeteci ve sunucu, Ayşe Özyılmazel de vardı. Yalın sahneden sık sık, kendisine eşlik eden ve dans eden arkadaşına takıldı. Yalın'ın repertuarı "nasıl olacak", "olmasa da olur", "onun yolu" gibi şarkılarıyla devam etti. Yalın ilk albümünden "zalim" ve "sonsuz' ol gibi sevenlerinin kalbinde taht kurmuş şarkılarını da seslendirdi.

"meleklerin sözü var" şarkısına başlarken salonun ışıklarını kapattıran Yalın, dinleyicilerinden de cep telefonlarını çıkarmalarını istedi ve şarkısını bu ışık denizine karşı seslendirdi. Son albümünün çıkış parçası "kasma"nın ardından söylediği "ah be kardeşim" ile Palmarina sahnesine veda eden Yalın"ı dinleyicisi hemen bırakmadı.
Alkışlar ve ıslıklar eşliğinde yeniden sahneye gelen Yalın, "keşke" ile ilk bisini yaptı. Salonun neredeyse tamamı bis sırasında sahne önüne gelip sanatçıya eşlik etmeşe başladı. Ve seyirci ilk biste de kendisini bırakmayınca Yalın, "kalpten dudağa"yı söyledi.
Devam eden alkış ve ıslık seslerine karşılık da üçüncü bisini yeni şarkısı "kasma"yı bir kez daha söyleyerek yaptı.



PALMARİNA YAZZ YILDIZLARI

 21 AĞUSTOS Salı – SİBEL CAN
24 AĞUSTOS Cuma– MFÖ
31 Ağustos Cuma– KUBAT

Yalın
Yalın, turizmin gözbebeği Bodrum'da hayranlarına müzik ziyafeti çekti
Editör: TE Bilisim