Konserlerinde enerjisi ve samimiyetiyle herkesi kendine hayran bırakan Bora Duran, “Gül Senin Tenin” şarkısıyla popülaritesini ani ve çarpıcı bir biçimde arttırdı.
 
Yıllardır sahnede yorumladığı şekilde düzenlediği, bir Fikret Kızılok klasiği "Bir Harmanım Bu Akşam" coverı, bugünlerde müzik televizyonları ve radyolarda en beğeni toplayan şarkılarından biri.
 
Bugüne kadar birçok sanatçının albüm projesine klasik kemençe, gitar, perdesiz gitar ve sesiyle eşlik eden Bora Duran, Pasaj Müziketiketiyle yayınlanan "Her Sabah" adlı albümünden şarkılarının yanı sıra, cover parçalara da yer vereceği performans gecesinde, belki de kendisini ilk kez sahnede izleyecek olan müzikseverlere benzerine nadir rastlanan bir canlı müzik ziyafeti vadediyor."
 
Bora Duran kimdir?
 
Ege Üniversitesi Konservatuarı klasik kemençe bölümü mezunu olan Bora Duran, uzun yıllar İzmir ve karşı kıyılarında çeşitli gruplarla birlikte sahne aldı.
 
2001 yılında geldiği İstanbul’da çeşitli stüdyolarda, birçok albüm projesine klasik kemençe, gitar, perdesiz gitar ve sesiyle katıldı.
 
2005 yılında, sözü ve müziği kendine ait olan “Gül Senin Tenin” şarkısı farklı bir müzisyen tarafından seslendirildi ve şarkı büyük beğeni topladı.
 
2006-2009 yıllları arasında BKM Mutfak'ta sahne aldı.
 
Yıllardır sahnede yorumladığı şekliyle kaydettiği "Gül Senin Tenin" şarkısı internette ve radyo kanallarında 2011 yazının en ilgi gören şarkılarından biri oldu.
 
2012 yılında söz ve besteleri kendine ait 10 şarkının yer aldığı "Her Sabah" albümünü Pasaj Müzik etiketiyle yayınladı. Albümde bir Fikret Kızılok klasiği “Bir Harmanım Bu Akşam” şarkısını sahnede yorumladığı şekliyle düzenlediği cover çalışmasına da yer verdi.
 
Dinle Sevgili” ve “Araf Zamanı” dizilerinin müziklerini Harems ekibiyle birlikte yapmaya devam ediyor.

Bora Duran 15 Haziran'da hayranlarıyla buluşacak.
 
Editör: TE Bilisim