Önceki gece BVS Group’a ait Günay Restaurant’ta sahne alan Türk Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy kendisini izlemeye gelen yüzlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

Günay Restaurant’ta önce ünlü sanatçı Fatih Ürek sahne aldı. Ürek gece boyunca birbirinden hareketli şarkılarını kendisini dinlemeye gelen konuklar için seslendirdi.
 
Fatih Ürek’in programı sonrasında yanında Ürek ile birlikte  basın mensuplarının karşısına çıkan Diva, soruları yanıtlarken oldukça keyifli dakikalar yaşattı.
 
Bir basın mensubunun "Elbiseniz çok güzel’’ yorumu üzerine  "Evlilik hazırlıkları içerisindeyim’’ diyerek meşhur kahkahasını attı.
 
Röportaj sırasında "işte Benim Stilim’’ yarışmasının finalisti Çiğdem Çelik’i yanına çağıran Bülent Ersoy basın mensupları ile onu tanıştırırken "Bunu ben doğursam ancak bu kadar olurdu!’’ dedi.
 
MÜNİR NURETTİN SELÇUK’TAN BU YANA İLK DEFA!
Basın mensuplarının sorularını cevapladıktan sonra Günay Restaurant’da ki programına başlayan Ersoy yaklaşık 3 saat boyunca kendisini dinlemeye gelen yüzlerce konuğa eşsiz bir gece yaşattı.  
 
Şevki Bey’in bestesi olan "Dü Çar-ı Hicr-i Yâr Olalı Didem Ağlıyor’’ isimli eseri Münir Nurettin Şelcuk’tan bu yana Türk sahnelerinde  ilk kez okundu.
Editör: TE Bilisim