Türk müziğinin udi sanatçısı Coşkun Sabah,  KKTC'de Merit Royal Premium Hotel'de muhteşem bir konserle hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı. Sanatçı romantik şarkılarıyla duygu dolu anları sevenleriyle paylaşırken,  kendi bestelerinden oluşan şarkılarıyla da geçmişten bugüne muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. 

"Beni Unutma" albümü ile tüm zamanların en çok satanlar listesinde ilk sırada yer alan albümünden derlediği şarkıları sevenleriyle birlikte seslendiren Coşkun Sabah, coşku dolu alkışlar arasında sahneye çıktı. Bir çok sanatçı tarafından seslendirilen yirmi hit şarkısına  da repertuarında yer veren sanatçı,  "Haberin Var mı", "Hatıram Olsun" , " Aşk Kitabı’’ gibi unutulmaz şarkılarını kendisini izlemeye gelen konuklarla birlikte seslendirdi.

"Hayatımın bestesi, benim assolist şarkım" dediği "Hatıram Olsun"un günün birinde Fransızca okunmasını çok arzu ettiğini söyleyen Coşkun Sabah , bu müzik dolu gecede ud performansıyla da gönülleri bir kez daha fethetti. 

Hayranlarının şarkıların büyük çoğunluğuna eşlik ettiği gecede sanatçı istek üzerine "Anılar" şarkısını iki kez seslendirdi.
Editör: TE Bilisim