Gençlik festivali Whitefest kapsamında konser vermek için Uludağ’a gelen Demet Akalın performansıyla unutulmaz bir geceye imza attı. Konseri öncesinde ekibi ve basın mensuplarına mangal partisi veren Demet Akalın Uludağ'a damgasını vurdu. 
 
Binlerce üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleşen kış aylarının en büyük etkinliği Whitefest 2015 kapsamında sahne almak için Uludağ’a gelen Demet Akalın, konser öncesi tüm ekibine ve basın mensuplarına kar üstünde mangal partisi verdi.
 
Uludağ’ın muhteşem atmosferinde, karların üzerine kurulan mangalda sucukları pişiren Demet Akalın, tüm ekibini ve gazetecileri elleriyle besledi.
 
Keyfinin yerinde olduğu gözlenen Demet Akalın "Her zamanki gibi çok güzel bir gece geçireceğim. 11 senedir Uludağ'da sahne alıyorum ve her sene aynı coşku aynı enerji aynı heyecan yaşanıyor. Gençlerle beraber olmak, şarkılarımı hep bir ağızdan söylemek bana mutluluk veriyor. 9 Şubat’ta bu festival kapsamında bir kez daha sahne alacağım, ilk konsere gelemeyen herkesi beklerim” dedi.
 
ÜNİVERSİTELİLERLE MUHTEŞEM GECE
 
Demet Akalın'ın Kral Pop Radyo Medya sponsorluğunda gerçekleşen Uludağ Whitefest 2015 konseri de unutulmaz anlara sahne oldu. Sahneye Louis Vuitton’un son defile kreasyonundan iddialı bir kıyafetle çıkan Demet Akalın, cesur kostümüyle Uludağ’ın karlarını bile eritti.
 
Karinna Otel’de sahneye çıkan ve en sevilen şarkılarını seslendiren Demet Akalın, istek üzerine önümüzdeki hafta klip çekeceği “Yeminim Var” şarkısını tam üç kez okudu. Hayranlarının hep bir ağızdan kendisine eşlik etmesi şarkıcıyı duygulandırdı. 
 
7 Şubat’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde vereceği konseri için yine muhteşem bir show hazırlığında olan Demet Akalın tüm sevenlerine sürprizlere hazır olmalarını söyledi.
Editör: TE Bilisim