Akalın, Tatlıses'le buzları eritti!

Winterfest Festivali için Uludağ Grad Yazıcı Otel’e eşi Okan Kurt’la birlikte gelen şarkıcı Demet Akalın, konser öncesi Mandra Tesisleri’nde sucuk-ekmek partisi düzenledi. İbrahim Tatlıses'le aralarında ki buzları eriten Akalın, Tatlıses gibi sucuk-ekmek partisi düzenledi. Akalın verdiği muhteşem konserle 5 bin öğrenciyi şarkılarıyla coşturdu ...


Avrupa da da konserler verecek!
Tüm müzik listelerinde zirveye oturan Demet Akalın 2 Şubat İstanbul "Bostancı Gösteri Merkezi", 9 Şubat Adana "Ekinci Garden Hotel", 12 Şubat Uludağ "WinterFest", 2 Mart Almanya "Club Taksim Bochum", 7 Mart Ankara Dünya Kadınlar Günü, 22 Mart Eskişehir "Club 222", 23 Mart Kıbrıs, 20 Nisan Berlin konserleriyle konser takvimi ile zirveye oturdu.

Demet Akalın Uludağ da eşiyle mangal keyfi yaptı

Konserlerinde şarkılarını izleyicilerle birlikte hep bir ağızdan söyledikleri zaman çok mutlu olduğunu belirten Demet Akalın "şarkılarımı hep birlikte söylediğimiz zaman yeniden doğduğumu hissediyorum. Bu inanılmaz bir güç ve mutluluk" diyerek duygularını dile getiriyor.

Konsere özel hazırlık

Demet Akalın 2 Şubatta İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek konseri için de özel bir sahne şovu tasarlıyor. Görsel bir şölen olacak dediği konseri için hiçbir masraftan kaçınmayan sanatçı, kazancından daha fazla bir meblağa mal olacak produksiyon masraflarının sergileyeceği şova değeceğini ifade ediyor.

Editör: TE Bilisim