Diva'nın hızına yetişilmiyor!

Önce Türkiye’nin en eğlenceli şarkıcısı Fatih Ürek sahneye çıktı. Ürek, Günay müşterilerine eğlenceli şarkılar ve kıvrak danslarıyla müzik dolu bir gece yaşattı. Ardından sahne sırası Türk Müziği’nin Divası Bülent Ersoy’undu. Hafta sonunda Kıbrıs'ta, Perşembe akşamı da Londra’da konser veren sanatçı hayranlarının karşısına beyaz, gösterişli sahne kostümüyle çıktı. Peşpeşe konserlerden yorgun düşmüş olsa gerek sanatçı Günay'da ki konser öncesi basın mensuplarına röportaj vermedi. Tüylü kostümüyle sahneye çıkan Bülent Ersoy, birbirinden güzel klasikleşmiş şarkıları seslendirdi.

Konukların arasında bir zamanlar İzmir Fuarı’nda gazinoların olduğu dönemde Kübana ve Mogambo gazinolarının sahibi olan Ahmet Buluntekin’in bulunduğunu gören sanatçı kendisine iltifatlar etti. Ardından da şunları söyledi: “Ahmet Bey’in mekanlarında çok güzel programlar yaptık. Lunapark’ta, Ekici Över’de nerede çıkıyorsak, geç saatte de yemekli olarak Kübana’da sahneye çıkardık. Ama ne yazık ki İzmir bitti”
“İZZET ADAMIN CİĞERİNİ SÖKER!”

Eğlenceli şarkılarla konukları coşturan, romantik şarkılarla hüzünlendiren sanatçı ‘Veda Busesi’ isimli şarkıyı söylerken aniden orkestrayı durdurdu. “Dur” diye bağıran Bülent Ersoy, konukların arasında oturan İzzet Yıldızhan’ı görmüş ve şaşırmıştı. “İzzet mi o?” diye seslenen sanatçı ardından sitem etti, “Kulise gelmedin bana, eskiden gelir öperdin” İzzet Yıldızhan’ın, “Doluydun, meşgul etmek istemedim” sözleri üzerine “Hoş geldin hayatım” diyerek şarkısına devam etti.
Bülent Ersoy programın ilerleyen bölümlerinde ise İzzet Yıldızhan’ı şu sözlerle sahneye davet etti:
“Orda öyle bardak gibi oturma, değil mi ki bu kapıdan girdin çıkıp okuyacaksın. Benim arkadaşım hem yakışıklı hem de çok şıktır. Kadının dilinden anlar, günlük yaşamaz. Çok iyi okur, sesleri çok iyi basar, adamın ciğerini söker. İzzet Yıldızhan Beyefendi’yi sahneye davet ediyorum.”

TÜRKÜ'DE DÜET YAPTILAR!
Alkışlar arasında sahneye çıkan Yıldızhan, “Solistimin benim hayatımda çok önemli bir yeri vardır” dedikten sonra ekledi, “Ama az önce ‘İzmir bitti’ dediniz. Ben hayatımı İzmir’e yatırdım, nasıl biter orası?” Ünlü türkücü İzmir Çankaya’da 21 katlı 116 odalı bir otel yaptırmış ve geçen yıl hizmete açmıştı.
İzzet Yıldızhan sahnede türkü söylerken Bülent Ersoy salondaki dostlarının yanında oturdu. Yıldızhan, tekrar sahneye dönen Diva’nın sahneye çıkmasına yardım ederken koluna girdi ve şunları söyledi: “Gel bakalım, sonunda seni ben alacağım” Üç ayrı hanımdan 5 çocuğu bulunan İzzet Yıldızhan’ın bu sözleri konukları çok güldürdü.

İki sanatçı ‘Burası Muştur’ isimli türküyü de birlikte seslendirdiler.
Sahnede iki saatten fazla kalan Bülent Ersoy, son olarak programı bittikten sonra salonda kalıp kendisini izleyen Fatih Ürek’i sahneye çağırdı. İki sanatçı birlikte okudukları neşeli şarkılarla oynayıp Günay’ın konuklarını coştururken, Bülent Ersoy mikrofondan şöyle sesleniyordu: "Ohh sefamız olsun… Ohh amaannn sabahlar olmasın…”

Editör: TE Bilisim