"BEN HİÇ ALKOL KULLANMIYORUM. BİR ANDA İÇECEKSİNİZ. NEYDİ, ‘BİR ANDA’NIN ADI?
-FONDİP
HAH FONDİP YAPACAKSINIZ!


İstanbul’un en kaliteli eğlence mekanı ve tek gazinosu Günay’da dün gece ikinci kez Ebru Gündeş fırtınası esti. Güçlü sesi, kendine has yorumu ve hanımefendi duruşuyla yıllardır milyonların sevgilisi olan sanatçı, bir kez daha Günay Restaurant’ı tıklım tıklım doldurdu.

Ebru Gündeş’i dinlemek için Günay’a gelen yaklaşık 450 hayranı arasında işadamı Celalettin Bilgiç, şarkıcı Ceylan, modacı Hakan Akkaya, Gökhan Şükür, işadamı Yusuf Bulut gibi tanınmış isimler de vardı.

Ebru Gündeş Günay’daki ikinci programında geçen hafta hiç giymediği iki elbise giydi. Sanatçı sahneye göğüs ve sırt dekolteli altın sarısı renkte, ışıl ışıl parıldayan strablez bir elbiseyle çıktı. Doğum yaptıktan sonra fazla kilolarından hızla kurtulan Gündeş, doğrusu, sesiyle olduğu kadar fiziğiyle de gece boyunca hayranlarını adeta büyüledi. Sanatçının, iki saat 45 dakika kaldığı sahnede ikinci kostümü ise lacivert renkli ve daha kapalı bir sahne kıyafetiydi.

Ebru Gündeş, Günay da sahnesiyle taktir topladı

BARIŞ MANÇO VE VOLKAN KONAK’TAN DA SÖYLEDİ
Ünlü şarkıcı tıpkı kostümlerini olduğu gibi repertuarını da ilk programına göre baştan aşağıya yenilemişti. Albümlerinden şarkılar söyleyen, Türk Müziği, arabesk, pop ve fantazi müzikten sevilen eserleri seslendiren sanatçı, geçen hafta Orhan Gencebay ve İbrahim Tatlıses’in eserlerine de ayrı bir bölüm yapmıştı. Ebru Gündeş bu kez de geçtiğimiz günlerde anılan Barış Manço ile Karadenizli sevilen sanatçı Volkan Konak için programının ikinci kısmında özel bölüm ayırdı ve sevilen şarkılarını peş peşe okudu.

“Geçen hafta 20’inci yılımızı kutladık. Bakalım 20 yılda neler yapmışız?” diyen sanatçı dinleyicilerini 20 yıl öncesine de götürdü ve ‘Demir Attım Yalnızlığa’, ‘Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda’ isimli şarkılarını arka arkaya okudu.

KÜÇÜK KIZ ÇOCUĞUNA “UYUMALISIN” DEDİ
Şarkı aralarında dinleyicilerden alkış isteyen ünlü sanatçı şöyle konuştu: “Alkış kuvvetli olursa mutlu oluruz. Sizlerin mevkiiniz, kim olduğunuz bizim için mühim değil. Bizi alkışlamanız mühim. Bizi ne kadar çok alkışlarsanız biz sahnede o kadar iyi oluruz”

Ebru Gündeş kendisini ön masalardan anne ve babasıyla izleyen küçük bir kız çocuğuna, “Kaç yaşındasın sen?” diye sordu. “7” cevabını alınca, “Senin çoktan uyuman lazımdı. Benim kızım saat 8’de uyudu. Yorulmayacak mısın sen?” dedi… Sanatçının uyarısından yarım saat kadar sonra küçük kız babasının kucağında evinin yolunu tuttu.

FONDİP YAPACAKSINIZ!

Ebru Gündeş, birinci bölümün sonuna doğru, kendisine şampanya gönderen müşterilerin tek tek isimlerini okudu ve teşekkür etti. Ardından şef garsonun sunduğu şampanya kadehini, “Ben alkol kullanmıyorum” diyerek içmek isteyen ön masalardaki bir hayranına uzattı. “Ala bir anda içeceksiniz” demeyi de ihmal etmedi. Ardından seyircilere dönüp sordu:
“Neydi, ‘bir anda’nın adı?
Salondan cevap tek bir ses olarak yükseldi:
“Fondip”
“Hah tamam, fondip” dedi Gündeş ve arkasından ekledi, “Ben alkol kullanmadığım için bilmiyorum.”

CEYLAN BENİM HEMŞEHRİM
Sanatçı programın ikinci bölümünde, salonda bulunan Ceylan’ı, “Halk Müziği’nin kraliçesi Ceylan aramızda. Kendisini alkışlarla sahneye davet ediyorum.” diyerek sahneye çağırdı. Sahnede ‘Dertler Derya Olmuş’ ve ‘Mesele’ isimli şarkıları seslendiren Ceylan, Ebru Gündeş’in hayatında çok farklı yeri olduğunu söyledi. Ebru Gündeş ise Ceylan’ı seyircilerle birlikte alkışladıktan sonra, “Benim arkadaşımın boyu küçücük ama sese bak Maşallah. Ben de Antep’liyim. Hemşehrim benim. Babadan Antep’liyim, kan çekiyor." dedi.

Müzik ve eğlence dolu gecenin sonunda ünlü şarkıcı sahneden ayrılırken hayranlarına şu sözlerle seslendi:
“Sizlere sağlık, aşk ve para diliyorum; hepsi sizlerin olsun.”
Editör: TE Bilisim