“HANİ, KAKÜLLÜ BİR GENÇ KIZ VARDI”
Sanatçı programını, her zaman yaptığının aksine kendi şarkılarıyla değil, Türk Müziği’nin klasik olmuş eserleriyle açtı. ‘Dönülmez Akşamın Ufkundayız’la başlayan müzik ziyafeti ‘Leyla’ ve diğer unutulmaz eserlerle sürdü. Sahneden, “Yarını bilmiyoruz, çünkü dünya bugün; evet eğleniyoruz.” diye seslenen sanatçı ardından hareketli şarkılara geçti.

Sanatçı daha sonra konuklarına şöyle seslendi:
“Aranızdan pek çok kişi benim müziğe başladığım günleri hatırlar. Hani kaküllü genç bir kız vardı. Hatırlıyorum da elbiselerimle bayağı dalga geçmişlerdi.
Şimdi o günlere gidelim, o zamanki şarkıları hatırlayalım bakalım neler söylemişiz”


Sanatçı ardından, ‘Demir Attım Yalnızlığa’, ‘Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda’ şarkılarını peş peşe söyledi.

Konuklarına, ‘Bir zaman giydiği elbiselerle dalga geçildiğini’ söyleyen ünlü sanatçı Günay’daki son programında adeta, bir kez daha Türkiye’nin en güzel giyinen kadını olduğunu gösterdi.

Sahneye, Beyonce, Jennifer Lopez, Shakira gibi starları giydiren dünyaca ünlü Lübnan’lı modacı Zuhair Murad imzalı parlak gümüş renkli, sırt dekolteli, tek omuzdan askılı bir kostümle çıktı.

BU KEZ ROCK DA SÖYLEDİ
Ünlü sanatçı, programının ikinci bölümüne ünlü moda evi Lamvin imzalı, altın renkli, kendinden desenli göz alıcı kumaştan özel olarak dikilmiş bir elbiseyle çıktı. Omuzları ince askılı, elbisesinin kat kat açılan eteğini sahnede zaman zaman yelpaze gibi açıp şov yapan sanatçı, 3 saat boyunca hem kulaklara, hem gözlere hitap etti.

Geçtiğimiz hafta Günay’da yaptığı basın toplantısında “Rock’da söyleyebilirim” diyen sanatçı, dediğini yaptı ve Şebnem Ferah’ın çok sevilen şarkısı ‘Sil Baştan’ı Günay sahnesinde seslendirdi.
Editör: TE Bilisim