Zaralı Sanayici ve İşadamları Derneği üçüncu yılını Dolmabahçe Swiss otelde düzenlenen etkinlikle ve Emel Sayın konseriyle kutladı. Geceye Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz,Sivas valisi,Sivas belediye başkanı, Sivas milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları, Zaralı işadamları, birçok siyasetçi ve sanatçılarda katıldı. Gecenin sunuculuğunu Sivas damadı olan Mesut Yar üstlendi. 

Zaralı Sanayici ve İşadamları Derneği altın yılını kutladı. Swiss otelde düzenlenen geceye Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem,CHP Grup Başkanvekili M.Akif Hamzaçebi ve Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün yanı sıra Sivas Milletvekilleri, Perihan Savaş, iş, siyaset ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Gecede davetlileri kapıda karşılayan Zara Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy Zara'ya yapılan yatırımlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sivas Belediye Başkanı Ürgüp ise Zaralı İşadamlarının özellikle eğitim alanında yaptıkları yatırımlara değinerek herkese katkılarından dolayı teşekkür etti.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ise Zara ilçesinin konumu ve potansiyeli gereği Sivas'ta lokomotif görev üstlendiğini söyledi.

Sanatçı Emel Sayın'ın sahne aldığı geceye Zaralılar'ın ilgisi büyük oldu. Emel Sayın; ''Bende bir Sivaslı olarak her zaman yanınızdayım ve sizleri çok seviyorum.Yapılan işlerin güzelliğinden de sizlerle gurur duyuyorum.'' dedi. Birbirinden güzel şarkıların söylendiği gecede Selçuk Tekayın orkestrasıyla beraber şarkılarını söyleyen Emel Sayın ''Sivaslı olupta Aşık Veysel'den ve Selda Bağcan'dan türküler söylemez mi ?'' dedi ve Mesut Yar ve Emel Sayın Aşık Veysel'den '' Uzun ince bir yoldayım '' ve Selda Bağcan'dan 'Sivasın Yolları' türkülerini beraber söylediler. ZASİAD Gecesi ilerleyen saatlere kadar sürdü ve halaylarla son buldu.
Yazı ve Fotoğraflar: Muharrem ERDEMİR
Editör: TE Bilisim