Dünya turizm sektöründe yükselen yatırımlarıyla bir dev gibi büyüyen Türkiye Akdeniz bölgesinde Dünyanın en lüks 100 oteli arasında yer alacak Muhteşem bir oteli ülkemize kazandırıyor. Türkiye’nin en yaygın yerli zinciri Crystal Hotels Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Kemer Beldibi’nde tatil seçeneğinde farklılıklar yaratacak TOP VIP, VIP 1 ve VIP 2 konseptlerde luxury hizmet verecek. 

4 Mayıs 2014 Pazar günü muhteşem bir açılışla turizm sektörüne merhaba diyecek olan Otelin ilk konukları arasında Ünlü Koreograf Erez Eğilmez’de yer alacak. 8 -12 Mayıs tarihleri arasında Nirvana’da konaklayacak Erez Eğilmez, Türkiye’ye böyle bir tesis kazandıran Crystal Hotels CEO’su Umman Çetinbaş ve Crystal Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit te bu büyük başarılarından dolayı sevgilerini iletti.
Ünlü Koreograf Erez EĞİLMEZ temmuz ayında Hollywood dan Türkiye’ye gelecek ünlü sinema oyuncusu dostlarını Crystal Hotels Nirvana Lagoon da konaklatmayı düşündüğünü söylerken Bu tatilin kendisi için unutulmaz bir anı olacağını belirtti.

NIRVANA Lagoon Villas Suites & SPA
Antalya’ya 26 km, Kemer’e 16 km, havaalanına ise 36 km uzaklıkta olup, Akdeniz ile Toros dağlarının birleştiği noktada, muhteşem bir doğa içerisinde, 152.000 m² alan üzerine kurulmuştur. İnşa edilirken doğal doku ve mevcut tüm ağaçlar tamamen korunmuştur. Denize sıfır olarak kurulmuş olan tesisimizde 900 m. uzunluğunda kum-çakıl plaj ve biri VIP olmak üzere 3 adet iskele mevcuttur.
Yıl boyunca misafirlerine “Privileged Life” konseptinde en iyi hizmeti vermeyi ilke edinen otelcilik anlayışı, alışılmışın dışında, şık, etkileyici, doğaya saygılı, farklı bir mimari tasarım ile bütünleşmiştir. Muhteşem deniz ve dağ manzarası ile müthiş çam ağaçları tarafından süslenen Nirvana Lagoon Villas Suit & Spa“Maksimum Mutluluk” ilkesi ile Akdeniz doğasını, ‘kişiye özel’ hizmetleriyle birleştirmektedir.
Editör: TE Bilisim