Ünlüler iftarda buluştu...

Kanal D Magazin’in geleneksel iftar yemeğinde ünlüler buluştu. Geçtiğimiz hafta Nihat Doğan, Gökhan Özen ve daha birçok ünlüyü biraraya getiren Magazin D, bu hafta da Bülent Ersoy, Selahattin Alpay, Davut Güloğlu, Kendi, Wilma Elles ve Tuğba Özay, Darüşşafaka Sosyal Tesisleri’nde yer alan Life Gym’de organize edilen iftar yemeğinde birlikte yemeği yemenin keyfini yaşadılar.

Kanal D Magazin’in yapımcısı Cebrail Mungan’ın ev sahipliğinde ünlüler hem oruçlarını açtılar hem de şarkılı türkülü eğlenceği bir gece geçirdiler.
Bülent Ersoy, gecede ilgi odağı oldu

Ersoy, Davut Güloğlu'na ayakkabı sipariş etti !


Gecede Davut Güloğlu’nun ayakkabılarını çok beğenen Bülent Ersoy, iki adet 41 numara ayakkabı ısmarladı. Yoğun bir telefon trafiği sonucu Bülent Ersoy’un istediği ayakkabıları bulduran Davut Güloğlu, şoförünü yollayarak ayakkabıları aldırdı ve Diva’ya hediye etti. Fasıl heyeti eşliğinde şarkısını söylediği esnada Yatsı Ezanı'nın okunduğunu duyunca anında şarkısını yarıda kesen Diva, ellerini açarak dua etti. Masada bulunan Wilma Elles de diğer misafirlerle birlikte ellerini açarak dua etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Tuğba Özay, Bülent Ersoy, Selahattin Alpay birlikte iftar açtı.
Davut Güloğlu iftar yemeğinde sakallı imajıyla dikkat çekti.

Wilma Elles iftar yemeğine katıldı.

Bülent Ersoy iftar yemeğinde uzun uzun dua etti.

Editör: TE Bilisim