Geçtiğimiz 11 yıl içinde toplam 82.000 km yol yaparak, beş milyon izleyiciyle buluşan, bu yıl da toplam 16 ilde festival severlerle buluşan Türkiye’nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali’nin İstanbul’daki son ayağı, Santralİstanbul’da renkli görüntülere sahne oldu.

Fanta, 12. yılında da gittiği her şehire eğlenceyi taşıdı!


Türkiye’de 12 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 14 Ağustos’ta yola çıkan 12. Fanta Gençlik Festivali’nin finali, Santralİstanbul’da gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Masa Hokeyi, Dengeli Portakal, Dev Tetris, Fanta Tilt gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 13 oyunla eğlenceye doyan festival severler, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı.

Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, konser süresince katılımcılara müzik şöleni yaşattı.

Kenan Doğulu, Son Konseriyle de Müzik Severleri Coşturdu

Festivalin son konserini veren Kenan Doğulu, “Bir ay boyunca kocaman bir ekiple doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye’yi gezdik. Fanta başta olmak üzere, bu festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyerek, organizasyon ekibi temsilcilerini de sahneye davet etti ve halaylar eşliğinde festivalin kapanışını yaptı.

Şebnem Ferah’tan Fanta’ya Alkış

Her şarkısına coşkuyla eşlik eden hayranlarını, performansı sırasında defalarca sevgiyle selamlayan Şebnem Ferah, “Can Kırıkları” şarkısında gitaristleri ile birlikte sahnede görsel bir şov yarattı. Sanatçı, “Dostlarım, size festivalin bu son konseriyle veda ederken, Fanta’ya hep beraber teşekkür edelim istiyorum; müziğe destek veren az sayıda kurumdan biri olduğu ve bu festivali gerçekleştirip, bizi sizlerle buluşturduğu için...” diyerek, alkışlar eşliğinde konserini tamamladı.

Emre Aydın’dan Fan Kulüp’e Özel Teşekkür

Kendisini izlemek için 16.00’dan itibaren festival alanına gelen hayranlarına “Yine süper görünüyorsunuz.” sözleriyle selam veren sanatçı, “Bizi burada da yanlız bırakmayan tüm sevenlerimize ve Emre Aydın Fan Kulüp üyelerine çok teşekkür ederim. Sizinle her yer daha güzel.” diyerek konseri tamamladı.

Festival, Santralİstanbul’da gerçekleşen bu coşkulu konserle son buldu.
Editör: TE Bilisim