Eğlence sektöründe Türkiye’nin bir numaralı markası Günay Restaurant’ta önceki gece Ferhat Göçer program yaptı.

BVS Group’a ait Günay sahnesinde Ferhat Göçer’den önce Suzan Kardeş vardı. İki saat boyunca, Balkan şarkılarının yanı sıra Türk Müziği, Arabesk ve Fantezi eserler seslendiren sevilen şarkıcı Günay Restaurant sahnesinde bir kere daha büyük beğeni topladı.

“DİYET İÇİN GEÇ KALMADINIZ”


Günay’da Ferhat Göçer ve Suzan Kardeş’i izleyenler arasında Semra Özal, Ömer Üründül, Safiye Soyman, Uğur Batur gibi seçkin isimler de vardı.

Romantik şarkıları en iyi yorumlayan solist Ferhat Göçer programına ‘Gidemem’ isimli duygusal şarkıyla başladı. Ardından, Sessiz Gemi, Kalp Kalbe Karşı, Git, Yastayım, Biri Bana Gelsin, Sen Söyle Hayat. Geceler, İspanyol Meyhanesi, Veda Busesi, Samanyolu şarkılarını peş peşe söyleyen sanatçı, şarkı aralarında konuklarla sohbet etti.

“30 Mart’ı nihayet geride bıraktık. Artık kendimize vakit ayırmamız lazım.” diyen Ferhat Göçer şöyle devam etti:

“Yaz geliyor, zayıflamak lazım ama hanımlar diyet programlarını bile 30 Mart sonrasına bıraktılar. Ancak daha yaza var, geç kalmadınız; telaş yok. Diyet için geç kalmadınız, rejiminizi yapın.”



FERHAT GÖÇER’DEN SEMRA ÖZAL’A SÜRPRİZ!


Twitter’ın açılmasının insanları mutlu ettiğini belirten Ferhat Göçer sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eee artık darısı Youtube’un başına. Youtube’un da açılmasını dört gözle bekliyoruz. Orası bizim sektörün can damarı. Şarkılarımızı, kliplerimizi orada paylaşarak milyonlarca insana ulaştırabiliyoruz. Youtube’un kapatılması müzik sektörü için sıkıntı oldu. Umarım orası da en kısa zamanda açılır.”


Programının ilerleyen dakikalarında Semra Özal’a bir sürprizi olduğunu söyleyen Ferhat Göçer, “Birlikte Selfie yapalım mı?” diye sahneden sordu.

Semra Özal’ın “Gel yapalım Ferhat” cevabı üzerine cep telefonunu isteyen sanatçı Semra Özal’ın yanına giderek, Safiye Soyman, antikacı Uğur Batur ve Ömer Üründül ile birlikte Selfie fotoğraf çektirdi. 
Ferhat Göçer, Semra Özal ile Selfie yaptı

Editör: TE Bilisim