Albüm ismiyle aynı adı taşıyan “Hayatı Tesbih Yapmışım” isimli çalışmasıyla müzikseverlerin büyük ilgisini gören ve ramazan ayı nedeniyle sahne çalışmalarına ara veren Ferman Toprak,soluğu ilk olarak ailesinin bulunduğu Adana’da sonra da Almanya’da aldı.

Adana’da ailesi ve yakın dostlarıyla hasret gideren Ferman Toprak,İstanbul’da  sahne alacağı ve yeni sezona “Merhaba “ diyeceği bayram öncesi Almanya’da adeta kampa girdi.

Yoğun tempo içinde geçen bir yılın yorgunluğunu Almanya’da atmaya çalışan başarılı şarkıcıyı hayranları yine yalnız bırakmadı.Alışveriş yapan ve gezme fırsatı bulan Ferman Toprak gurbetçi hayranlarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

İstanbul’da sahne alacağı bayram öncesinde duygularını dile getiren Toprak,”İstanbul ağırlıklı olmak üzere 1 yıl boyunca yoğun bir tempoda çalıştım.Ramazan ayında sahne yapmıyorum.Fırsat bu fırsat dedim önce Adana’da ailemin yanına gidip onları ziyaret ettim.Sonrasında da  Almanya.Burada iyice dinleniyorum.Yeni sezon bayramın ilk gecesi başlıyor.Biraz futbolcu deyimi ama yeni sezona bomba gibi hazırım” dedi.


Editör: TE Bilisim