Sahneye ilk çıkan Kubat, güçlü sesi ve etkileyici yorumuyla söylediği türkülerle, Günay’ı dolduran konukları adeta mest etti. Sanatçı, ‘Ormancı’, ‘Sarı Gelin’, ‘Dido’, ‘Derhule’, ‘Ah ne yar’ ‘Yekte yavrum yekte’, ‘Gülüm’, ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’, ‘Halkalı Şeker’, ‘Ahidim Sensin’, ‘Yine Başım Sevdalı’ gibi sevilen eserleri seslendirdi.

Günay Restarant’ta, Kubat’tan sonra sahne sırası Funda Arar’daydı. Eski ve yeni şarkılarının yanı sıra Orhan Gencebay’ın, Sezen Aksu’nun eserlerini de söyleyen sanatçıya hayranları pek çok şarkıda eşlik etti. Arar, BVS Group’a ait Günay Restaurant sahnesinde pop, arabesk, fantezi, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği eserleri okuyarak konuklarını tam anlamıyla müziğe doyurdu.


“İÇERİDE BAŞKA CİCİM DE VAR!”

‘Öğrendim’, ‘Alagül’, ‘Camdan Kalp’, ‘Hain Bıçak’, ‘Haberin Var mı’, ‘Kurşun Misali’, ‘Sen ve Ben’, ‘Bundan Böyle’, ‘Olmaz Artık Sevgilim’, ‘Kimdi O’, ‘İkimiz’, ‘Benim İçin Üzülme’, ‘Gönül Ağrısı’ ve diğer parçalarını yoğun alkış arasında seslendiren Funda Arar sahnede tam 3 saat kaldı.

Programının yarısında seyircilerinden izin isteyen Funda Arar şunları söyledi:

“Sizden 10 dakika müsaade istiyorum. Sizleri orkestra arkadaşlarımla baş başa bırakıp, hemen geleceğim. Bu geceye özel kostümler hazırladım. İçeride başka cicim de var. Cicilerimi göstermezsem olmaz. Sizin için giymek istiyorum.”


Sanatçının modacı olan kız kardeşi Fulya Arar’ın diktiği bej rengi, göğüs ve sırt dekolteli, işlemeli, etek kısmı bol kesim kostümü büyük beğeni kazandı.

Programın sonlarına doğru, hareketli şarkılara geçerek, hayranlarını iyice coşturan Funda Arar özellikle bayan konukların coşkusuna şu sözlerle destek verdi: “Bravo kızlar benden size 10 puan. Oynayalım, mutlu olalım. Bizim kızlar 1 numara. Hepiniz şahanesiniz. Oturmak yok…”

Funda Arar Günay’da sahneden indiğinde saatler 03.00’ü gösteriyordu.
Editör: TE Bilisim