İstanbul’un tek gazinosu Günay Restaurant’ta önceki gece ‘Türkülerin Efendisi’ Kubat ile duygulu şarkılara kattığı farklı yorumla çok sevilen Funda Arar sahne aldı.

Sahneye ilk çıkan Kubat, güçlü sesi ve etkileyici yorumuyla mekanı hınca hınç dolduran konukları Anadolu’nun bozkırlarında adım adım gezdirdi.
‘Ormancı’, ‘Sarı Gelin’, ‘Dido’, ‘Gülüm’, ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’, ‘Halkalı Şeker’, ‘Ahidim Sensin’, ‘Yine Başım Sevdalı’ gibi sevilen eserleri peş peşe söyledi.

Annesi babası yıllar önce Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinden Belçika’ya çalışmaya giden ve Belçika doğumlu olan Kubat dün gece akrabalarına bir jest yaptı.

Ünlü türkücü, Belçika’nın Anvers şehrinde yaşayan akrabalarından 43 genci Günay’da ağırladı. Bir gün önce İstanbul’da oynanan Galatasaray-Schalke Şampiyonlar Ligi maçını izleyen gençler, dün gece de Günay’da Kubat’ın türküleri ve Funda Arar’ın şarkılarıyla eğlendiler.
İlk olarak sahneye siyah bir kostümle çıkan Funda Arar yaklaşık 3 saat süren dolu dolu bir program yaptı. Eski ve yeni şarkılarının yanı sıra Orhan Gencebay’ın, Sezen Aksu’nun eserlerini de seslendiren sanatçıya hayranları pek çok şarkıda eşlik etti.

“ELBİSENİ ÇOK BEĞENDİM”

‘Öğrendim’, ‘Alagül’, ‘Camdan Kalp’, ‘Hain Bıçak’, ‘Haberin Var mı’, ‘Kurşun Misali’, ‘Sen ve Ben’, ‘Bundan Böyle’, ‘Olmaz Artık Sevgilim’, ‘Kimdi O’, ‘İkimiz’, ‘Benim İçin Üzülme’, ‘Gönül Ağrısı’, parçalarını yoğun alkış arasında seslendiren Funda Arar’ı dinlemeye gelenler arasında sanatçı Burak Kut da vardı.

Funda Arar programının ikinci bölümüne duvaksız bir gelinliği andıran beyaz renkli tamamen ipek kumaştan hazırlanan çok gösterişli bir kostümle çıktı.

Programının bu bölümünde, dostlarıyla birlikte kendisini izlemeye gelen Burak Kut’u sahneye davet eden Funda Arar sanatçı arkadaşından övgü dolu sözler işitti.

Burak Kut Funda Arar’a, “Elbiseni çok beğendim” diyerek şöyle devam etti. “Beyazlar içinde Prenses gibisin. Bu elbisenin sana çok yakışmış olduğunu söylemek istiyorum. Ayrıca, bu gece seni izlemekten de çok büyük keyif aldım. ‘Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır’ derler. Burada ise tersi bir durum söz konusu. Funda’nın arkasında eşi Febyo Taşel var. İkiniz de çok başarılısınız. Sizi ve tüm orkestrayı kutluyorum.”

Burak Kut daha sonra alkışlar arasında ‘Bebeğim’ ve ‘Benimle Oynama’ isimli sevilen şarkılarını seslendirdi.
Editör: TE Bilisim