Türkiye Gezginler Kulübünün düzenlediği parti oldukça renkli geçti!
Orhan Kural’ın başkanlığında bir araya gelen gezginler, bu yıl ki Aralık ayı partisinde bir kıyafet yarışması  düzenlediler.Jüri başkanlığını  magazin gazeteciliğinin duayen  ismi Nurcan Sabur’un yaptığı  Moda dünyasının öncü isimlerinden Faruk Saraç, , Yorumcu Özlem Ağırman, Elif Jülide Dereboy ve Meryem Uçar ‘ında  jüri olduğu  Armada Otelde 2 Aralık günü düzenlenen  ve sunuculuğu Orhan Kural ile Sibek Çakı’nın yaptığı yarışmada birbirinde ilginç kıyafetler yarıştı.
Yapılan oylama sonucu Modern Kahveci ile Berk Ercan üçüncü, Roman Falcı kıyafeti ile Asuman Emrence  ikinci olurken yarışmada Can Topakoğlu’da Joker kıyafeti ile gecenin birinciliğini alan isim oldu.
Dereceye giren yarışmacılar Dedeman otellerinden haftasonu tatili kazanırken birinciliği alan yarışmacıya ünlü modacı Faruk Saraç kendi özel koleksiyonunda bir parça hediye etti.
Gezginler kulübünün bu renkli gecesinde konuklar Zafer Erdoğan ve orkestrası eşliğinde Serap Yenice’nin  ve billur sesli yorumcu Özlem Ağırman’ın şarkıları eşliğinde eğlendi.
Editör: TE Bilisim