Sahneye sırtını açıkta bırakan beyaz bir elbise ile çıkan Gülben Ergen, sevilen şarkılarıyla konuklarına tam bir müzik ziyafeti verdi.


Bayramda Kuzey Kıbrıs’ta olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Gülben Ergen, şarkılarının büyük bir bölümü konuklarının arasında söyledi. Sevilen şarkılarını konuklarıyla birlikte hep bir ağızdan seslendiren Gülben Ergen, bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.


Kendisini dinlemeye gelenler arasında bulunan organizatör Erkan Özerman’a övgüler yağdıran Gülben Ergen, “Yılların eskitemediği bir duayen olan Erkan Bey’in de burada bizlerle birlikte olması beni çok mutlu etti” dedi. Erkan Özerman da, “Bu kızı sahneye çıktığı ilk günden beri tanırım ve burada olmaktan çok mutluyum” diyerek Gülben Ergen’e sevgilerini gönderdi. Ünlü besteci ve aranjor Taşkın Sabah’a da sahneden övgüler gönderen Gülben Ergen, “İyi ki kendisiyle çalışıyorum. O’nunla çalışamasaydım aklım O’nda kalırdı” dedi.


Seyirciler arasından bir kişiyi sahneye çıkaran Gülben Ergen, bir şarkısını birlikte seslendirdi. Yüksek enerjisi ve kurduğu diyaloglarla büyük yeğeni kazanan Gülben Ergen, “Umarım beraber güzel bir bayram geçirmişizdir. Hepinize savaşsız, barışçı nice bayramlar diliyorum” diyerek yaklaşık iki saat süren konserini seyircilerin alkışları arasında sonlandırdı.

Gülben Ergen'i izleyenler arasında ünlü organizatör Erkan Özerman pembe ceketiyle dikkat çekti.
Editör: TE Bilisim