ERSOY: TENEZZÜL ETMEDİM!


Sahne almadan önce basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ersoy bir muhabirin Sezen Aksu’nun Deniz Seki’nin tutuklanmasıyla ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili ne düşündüğünü sormasına ‘’Sezen Deniz’e orada daha üretken olması gerektiğini söylemiş, o madde kullanılmasını tasvip ediyor muyum? Hayır! Ben 45 sene neler çektim, neler yaşadım tenezzül dahi etmedim ama o kızcağıza üzülüyorum, umarım bu illeti kullananlar bir an önce o şeyden tiksinir.’’ dedi


TARZ MIYIM İVANA?
Günay Restaurant’ta Diva’yı dinlemeye gelen yüzlerce kişinin arasında cemiyetin ünlü simalarından; Şadan Kalkavan, Mustafa Kefeli, Burak Yakın, İvana Sert ve sevgilisi Sinan Akman, Tugay Gökkaya ve yapımcısı Fevzi Siverek vardı.
Şarkı aralarında dinleyicileri ile sık sık sohbet eden Ersoy,İvana Sert’e ‘’İvana kız tarz mıyım? Değil miyim? diye sorarken, ikili arasında geçen sempatik dialoglar tüm salonu kahkahaya boğdu.
Günay Restaurant’ta ki programı için özel hazırlandığı gecede Diva mavi ağırlıklı yaptırdığı şov makyajıyla dikkat çekti.

TÜRKÜLERİN GENÇ PRENSİ HASAN YILDIRIM
Bülent Ersoy’dan önce sahne alan Hasan Yıldırım ise, İbrahim Tatlıses’ten Neşet Ertaş’a, Müslüm Gürses’e, Kazım Koyuncu’ya kadar pek çok ustanın şarkılarına yer verdiği sahne performansıyla büyük ilgi gördü…

Bülent Ersoy, Günay da 'Aşktan Sabıkalı' , 'Biz Ayrılamayız' , 'Geceler' gibi unutulmaz şarkılarını seslendirdi.
Günay Restaurant’ta 28 Kasım Cuma Selami Şahin & Aşkın Nur Yengi , 29 Kasım Cumartesi Sibel Can sahne alacaklar.
Editör: TE Bilisim