Fantezi pop müziğin sevilen sesi İlhami Yıldırım,  Darıca Belediyesi’nin düzenlediği Afyonlular gecesinde sevenleriyle buluştu. 

Konser alanını dolduran yüzlerce kişi, İlhami Yıldırım’ın aşk şarkılarıyla adeta coştu. Sahne performansı ve birbirinden güzel şarkılarıyla geceye damgasını vuran genç şarkıcı, hayranlarının gösterdiği ilgiden oldukça memnundu.

“ Vuslat hayalleri” adlı 3’ncü albümüyle iyi bir çıkış yakalayan Yıldırım, “ Bir sanatçının görmek istediği en güzel şeyi bana yaşatan Darıca halkına ve Afyonlulara   sonsuz teşekkürler ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi. 

Protokol de bulunan misafirlerinde sık sık alkış ile tempo tutması da dikkatlerden kaçmadı. Bu arada İlhami Yıldırım’a program sonunda teşekkür plaketi verildi.

Gecede, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Afyon Milletvekili İbrahim Yurdunu seven, CHP Afyon Milletvekili Av. Burcu Köksal, Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, Ahmet paşa Belediye Başkanı Osman Geyik, Akören Belediye Başkanı Mustafa Duyar, Sinan paşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun, Tınaztepe Belediye Başkan V. Muammer Özek, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çubuk, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Afyonkarahisar İl Kültür Müdürü Mehmet Tanır, Afjet Afyon spor Kulüp Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Hamit Çakır hazır bulundu.

Editör: TE Bilisim