212 AVM’de düzenlenen defilede Ece Gürsel bir kuyum markasının elmas kolye, yüzük ve küpelerden oluşan 600 bin liralık ‘Hürrem Koleksiyonu’nu taşırken kuliste 4 güvenlik görevlisinin beklemesi dikkatlerden kaçmadı.

Podyumlarda asla müzik yapmayan Ozan Çolakoğlu ise İstanbul Shopping Fest dolayısıyla Antalya’dan 212 AVM’ye gelerek defilenin seramonisinde ve ardından verilen after partide çaldı. After partide Çolakoğlu’na mankenlerin çapkın bakışları dikkatlerden kaçmadı. Ünlü DJ Partinin sonunda ayağının tozuyla Münih’e gitti.

Defile sonunda gazetecilerle sohbet eden Tuğba Özay; ‘Ben podyumları bıraktım. Bu sebeple burada da şarkı söylemek için geldim. Geçtiğimiz dönemlerde aynı şey Yıldırım Mayruk defilesinde de oldu. Oraya gittim, hatta kulise kadar girdim, ama defileye çıkmam istendi. Bende bıraktığımı Yıldırım beyi sevdiğim için geldiğimi ve sadece şarkı söyleyip inebileceğimi söyledim. Onlarda podyuma çıkmamı isteyince kulisten çıkıp gittim. Ama Yıldırım Mayruk’a dargın değilim, her defilenin bir konsepti var’ diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisinden ayrılan ünlü manken Ece Gürsel; ‘Önemli olan aşk değil iş… İşimize bakıyoruz artık’ dedi.
Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'ın kızı Alara Serter de podyuma çıktı 

Tuğba Özay defilede podyuma çıktıktan sonra iki tane de şarkı söyledi.

Defilede ünlü mankenler podyuma çıktı

Defilenin sunucluğunu yapan Vatan Şaşmaz daha sonra podyuma çıktı

İkitelli'de 212 AVM'de ki defileye ilgi büyük oldu.


Editör: TE Bilisim