SILA BUNU HEP YAPIYOR...
Yaptığı her işle zirveye yerleşerek adından hep başarıyla söz ettiren Sıla, “Yeni Ay” albümüyle üç ay boyunca hem fiziki hem de dijital platformlarda “En Çok Satan Albümler” listesinin 1 numarasındaki yerini korumuştu. Dijital müzik devi iTunes’un Türkiye mağazası açıldığından bu yana ilk kez bir albüm 10.000 satış rakamını geçerek bir rekora imza atmış ve müşterilerin değerlendirmeleri ve albüm puanlamalarıyla da en çok etkileşim kazanan albüm olmuştu. “Yeni Ay” albümünün yayımlanmasıyla birlikte konser turnesine çıkan sanatçı, yaz boyunca hiç durmadan adım adım gezerek hem Türkiye’de hem de yurtdışında verdiği konserlerle de bu yılın en çok konser veren sanatçılarından biri oldu.

SOSYAL MEDYADA DA GÜNDEM SILA...
Müzikseverler tarafından yaptığı işler takip edilen ve sosyal medya hesaplarından sürekli paylaşılan Sıla yine sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri. Ama bu kez konserine bilet bulamayan müzik severler tarafından sürekli konuşuluyor , Harbiye Cemil Topuzlu konseri için bilet bulamayan müzikseverler bu kez son çareyi sosyal medya mecraları üzerinden bilet arayarak bulmaya çalışıyor.

KONSERE GELECEK OLANLAR MERAK İÇİNDE...
Türkiye’nin en prestijli konser alanı olan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde bu yıl, gelen yoğun talep üzerine ikinci konserini gerçekleştirecek olan sanatçının daha önceki konserlerinde de yaptığı sürprizleri bilen müzikseverler, genç sanatçının bu konserde nasıl bir sürprizle karşılarına çıkacağını merakla beklemeye başladılar. Biletleri yine günler öncesinden tükenen konsere gelemeyecek olan dinleyiciler ise sosyal medya platformları üzerinden bilet bulma yarışına girdiler.
Editör: TE Bilisim