JENNİFER LOPEZ TÜRK DOSTU ÇIKTI

Rüzgar gibi geçti... İstanbul'da verdiği üç konserlik seriyle, fanlarına 'torunlarına bile anlatacakları' bir şov sunan J.Lo, Arena'daki finali Türk bayrağıyla yaptı

R&B müziğin kraliçesi Jennifer Lopez, İstanbul'daki 3. ve son konserini önceki gece Ülker Sports Arena'da verdi. Hayranlarının karşısına son kez çıkan Lopez, İstanbul’a muhteşem bir performansla veda etti.
MekanI dolduran binlerce hayranının tezahüratları arasında sahneye çıkan dünyaca ünlü yıldız, enerjik danslarıyla salonu salladı...

- Performansı boyunca 6 kıyafet değiştiren Jennifer Lopez, güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı.
- Arena'yı dolduran ünlüler arasındaki bazı isimler şöyleydi: Gülben Ergen, Gülümsün Saatçi, Serdar Eren, İzzet Sanem Habib, Kaan Boyner, Mehmet Ali Birand, Akın Öngör, Sanem Altan, Erol ve Tilda Tezman, Deniz Akel, Burcu Güneş, Kathy Hakko ve Aslı Şen...

3 günde 36 bin izleyici
- Konser alanında saat 19.00'da kapıların açılmasının ardından, önce DJ setiyle Pascal Nouma, ardından Bedük sahneye çıktı. Jennifer Lopez ise, açılışı 'Never Gonna Give Up' şarkısıyla yaptı.
- Enerjisi, dansı ve performansıyla, kendisini izlemeye gelen yaklaşık 12 bin 500 kişiyi büyüleyen Lopez, veda konserinin finalini, hit parçalarından 'On The Floor' ile yaptı.
- Sahnede, bir dansçısının kendisine verdiği Türk bayrağını önce havaya kaldıran Lopez, ardından bayrağa sarılarak veda etti.
- Dünyaca ünlü yıldızın İstanbul'da verdiği üç konseri toplamda 36 bin kişi izledi.

Megastar özel locada
Jennifer Lopez'in son konserini izleyenler arasında megastar Tarkan da vardı. Tarkan, Latin yıldızı, işadamı Ali Ağaoğlu'nun locasından seyretti. Ünlü popçunun sakallı ve gözlüklü imajı dikkatlerden kaçmadı.

'Ağa' teknesiyle Boğaz keyfi!
Latin yıldız, dün kahvaltı sonrası işadamı Ali Ağaoğlu'nun tahsis ettiği 'Aga 1' teknesiyle Les Ottomans Otel'den ayrıldı. Boğaz'ın tadını çıkarın Lopez'e sevgilisi Casper Smart da eşlik etti. İkili, manzara izleyerek havalimanının yolunu tuttu. Bulgaristan konseri sonrası yine İstanbul'a dönecek olan Lopez, ikizlerini götürmedi.
Editör: TE Bilisim