Şovlarıyla çok konuşulan Jeyan Büyükburç meydan okuyor!

Özgür Aras'ın eelence'sinde her Çarşamba gecesi sahne alan Jeyan Büyükburç, yaptığı şovla büyük ilgi topladı. Genç sanatçının sanat, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri tarafından hayranlıkla seyredilen şovu şu sıralar İstanbulun en gözde eğlencesi. Geçtiğimiz gece Jeyanı izlemek için eelenceye gelenler adeta izdiham yarattı.

On üç yıl önce trafik kazası sonucunda hayatını genç yaşta kaybeden Ajlan Büyükburçun kızkardeşi ve Erol Büyükburçun en küçük kızı olan Jeyan, İstanbulda benzeri olmayan bir şova imza atıyor.
Çok kısa bir sürede büyük ilgi gören şovuna 3 yıldır hazırlandığını belirten Jeyan, Bu şov için çok hazırlandım ve beklediğime değdi. Şu anda yaptığım şovu benden başka yapabilecek biri yok, İstanbulun tek showgirlü benim. Babam ve ablamın yeteneklerini almışım, ablamın yolunda ilerliyorum. Özel hazırladığım kostümlerim, şarkılarım ve danslarla izleyicilerle birlikte çok eğleniyoruz diyor.
Her hafta Çarşamba geceleri eelencede kılıktan kılığa girerek muhteşem yorumuyla seslendirdiği Türkçe ve İngilizce şarkılarıyla izleyicileri eğlendiren Jeyan, tek kişilik şovunda müzik, dans ve görselliğe aynı derecede önem veriyor. Eğitimini tiyatro oyunculuğu ve modern dans bölümlerinde tamamlayan Jeyan, şovunda hem kulağa hem göze hitap ediyor. Jeyanın geçtiğimiz Çarşamba günü şovunu izlemek isteyenler, eelencenin kapısında kuyruk oluşturdu. Yaşanan yoğunluk nedeni ile kapılarını kapatmak durumunda kalan eelencede Jeyan Show her hafta Çarşamba gecesi yer almaya devam edecek.
Editör: TE Bilisim