Ülker’in geleneksel hale gelen “Kadınlar Matinesi” 18 Eylül 2013 tarihinde 5.250 kişinin katılımı ile Ankara’da gerçekleşti.

Kadınlar Matinesi’nde eğlence sabah saatlerinde başladı. Hanımlar, saat 10.30’dan itibaren konser alanına gelerek Ülker markalarının bir arada yer aldığı ve çeşitli ürünleri deneme fırsatı yakaladıkları fuaye alanını ziyaret etti.

Mehmet Ali Erbil’in sunuculuğunu üstlendiği etkinlik boyunca Ankaralı hanımlar, Gülben Ergen ve Mustafa Ceceli’nin şarkıları ve Harem Ritim Grubu’nun performansı ile eğlenceye doydu.

Düetler de etkinliğe damgasını vurdu. Gülben Ergen, Mustafa Ceceli‘nin “Söyle Canım” şarkısına eşlik ederken, “Ağlama Değmez Hayat” şarkısını ise Gülben Ergen, Mustafa Ceceli ve Mehmet Ali Erbil hep birlikte seslendirdi.

Mehmet Ali Erbil her zamanki gibi kahkaha dolu şovlara imza atarken, Harem Ritim Grubu da performansı ile hanımları çoşturdu.

Nostaljik gazinolardan ilham alınarak tasarlanan sahne seyircilere eski günlerin matine ortamının keyfini yaşatırken, sanatçıların da izleyicileriyle daha fazla yakınlaşmasını sağladı. Kadınlar Matinesi’ne katılan hanımlar arasında yapılan çekiliş ile 10 kişi sanatçılar ile tanışma fırsatı yakaladı.

 

Durmak yok, Ülker Kadınlar Matinesi İstanbul’a geliyor

25 Eylül 2013 tarihinde İstanbul’da, Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek Kadınlar Matinesi bu sefer de tüm İstanbullu hanımları eğlenceye davet ediyor.

 Kadınlar Matinesi’nde Gülben Ergen yeni jingle’ı “Sen” dahil olmak üzere sevilen şarkılarını seslendirecek. Mustafa Ceceli ise programında, son albümünden şarkılar ile müzik dünyasının efsane isimlerinin sevilen şarkılarına yer verecek. Sürpriz düetlerin de olacağı Kadınlar Matinesi’ni Harem ekibi de benzersiz şovu ile renklendirecek.

Kadınlar Matinesi’nde hanımları, Ülker Mutluluk Sokağı’nda yer alan Ülker markaları karşılayacak. Hanımlar fuaye alanında, sürprizlerle dolu Ülker marka stantlarını da ziyaret edebilecek.

 

Kadınlar Matinesi’ne bilet almak için:

Kadınlar Matinesi biletleri için Ülker ürünlerinden tek seferde en az 20 TL’lik alışveriş yapmak yeterli, 20 TL’lik alışveriş 2 bilet kazandırıyor. “Ülker Kadınlar Matinesi” biletleri anlaşmalı market ve satış noktalarından temin edilebilir. Stantlar 21 – 22 – 23 - 24 Eylül tarihlerindeİstanbul’da kurulacak Anlaşmalı market ve satış noktalarının detaylı bilgisine “http://www.ulker.com.tr” adresinden ulaşılabilir.

Editör: TE Bilisim