Türk Sineması’nın gülen yüzü Kemal Sunal, CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi’nde açılan bir sergi ile anılıyor. Kemal Sunal Kostümleri ve Film Afişleri Sergisi’nin açılışını eşi Gül Sunal ile kızı Ezo ve oğlu Ali Sunal gerçekleştirdi.

Kemal Sunal hayranlarının sorularını yanıtlayan Gül Sunal, filmlerinde yüzü sürekli gülen Kemal Sunal’ın özel yaşamında ciddi bir insan olduğunu ifade ederek “Kemal Sunal çok disiplinli ve ciddi bir kişiydi. Aslında komedyenlik de çok ciddi bir iştir” dedi.
Kemal Sunal sergisi için hayranlarından alkışlarla teşekkür alan Sunal Ailesi, onlarla fotoğraf çektirerek Kemal Sunal kartlarını imzaladılar. Sergi süresince açık kalacak anı defterini imzalayan Gül Sunal duygularını söyle ifade etti: “Kemalcim, yine sevenlerinle buluştuk… Çok güzel, geniş bir ailen var. Bu sevgi hep sürecek… Sana teşekkürler, bu güzellikler için.” Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal da anı defterine “Babacığım, kıymetli eşyalarını sevenlerinle paylaşmak çok güzel” diye yazdı.

Ali-Gül-Ezo Sunal
CarrefourSA Ümrani’ye’de açılan sergide Kemal Sunal’ın oynadığı filmlerin afişleri, filmlerde giydiği kostümleri, şahsi eşyaları, aksesuarlar ile Gül Sunal’a hitaben yazılmış mektupları sergileniyor. Sergi 24 Haziran’a kadar görülebilir. 
Editör: TE Bilisim