Şehrin Yeni Yıldızı Vadistanbul AVM'de yeni bir konseptle ilk kez kapılarını açan Jolly Joker, sevilen şarkıcı Koray Avcı'yı ağırlıyor. Sanatçı yeni albüm şarkıları ve yorumladığı unutulmaz eserlerle 13 Ocak'ta Jolly Joker Vadistanbul Sahnesi'nde!

İstanbul’un en beğenilen lezzet ve eğlence mekanlarını benzersiz bir doğa manzarasında buluşturan Şehrin Yeni Yıldızı Vadistanbul AVM, misafirlerini birbirinden güzel etkinlikler ile buluşturmaya devam ediyor. Vadistanbul'da bulunan ve İlk kez bir AVM’de farklı bir konseptle kapılarını açan Jolly Joker'in konser etkinliğinde, sevilen şarkıcı Koray Avcı hayranlarıyla bir araya gelecek.

Uzun yıllardır yurtiçi ve yurtdışında, sokakta ve performans mekanlarında konserler veren, sahne performansı, güçlü ve samimi yorumu ile büyük beğeni toplayan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Koray Avcı, 13 Ocak Cumartesi günü saat 22.00'da Jolly Joker Vadistanbul Sahnesi'nde,yeni albüm şarkılarının yanı sıra yorumladığı unutulmaz eserleri de sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirecek.

İstanbul’a yepyeni bir nefes veren ve her mevsim yeşilin başka bir tonuyla misafirlerini karşılayan Vadistanbul AVM, birbirinden güzel konser etkinlikleri ile eğlencenin ve keyfin yeni adresi.

AVM kapanışından sonra gerçekleşecek olan, Jolly Joker Vadistanbul Sahnesi'ndeki konserler için biletler, biletix’ten temin edilebilir.

VADİSTANBUL Hakkında:

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş Grup ve İnvest Grup tarafından, Evyap’ın Ayazağa’daki arazisi üzerinde konumlanan ve megamall kategorisinde yer alan Vadistanbul AVM, kurulduğu 103.000 m2 alan ile dünyanın en gözde markalarını, İstanbul’un en beğenilen lezzet mekanlarını benzersiz bir doğa manzarasında buluşturmasının yanı sıra, 760 metre uzunluğunda bir açık hava alışveriş caddesine de sahip. Vadistanbul AVM, özenle planlanmış toplam 20.000m2’lik yemyeşil peyzaj alanı içerisinde yer alan; ses, ışık ve suyun muhteşem uyumuna sahne olan gösteri havuzu ile misafirlerine unutulmaz sürprizler yaşatırken, teknolojinin son olanaklarıyla donatılmış sinema kompleksi ve eğlence parkı da alışveriş keyfine hayatın en güzel renklerini taşıyor. Ulaşım olanaklarıyla da fark yaratan Vadistanbul AVM’ye TEM bağlantı yollarıyla kolayca erişilebiliyor. Türkiye’de bir ilk ve tek olan, 15 milyon Euro’luk yatırım desteğiyle hayata geçirilen Havaray ile Seyrantepe metrosundan sadece üç dakikada doğrudan Vadistanbul AVM içine, foodcourt’a ulaşmak mümkün.

Editör: TE Bilisim