2012 yılında pilates ile Levent’te hizmet vermeye başlayan MASC, 2014 yılı sonunda açtığı ikinci stüdyosu ile fitness ve pilates alanlarında Türkiye’nin yanı sıra, dünya çapında bir stüdyo olarak yoluna devam ediyor. Akın Saatçi tarafından kurulan ve yönetilen MASC Pilatesin müdavimleri arasında sanat ve iş dünyasından pek çok ünlü isim bulunuyor.

Yeni şubesinin açılışı ile birlikte Hummel markasyla iş birliği içerisine giren MASC, her iki stüdyoda da Hummel’ın birbirinden renkli spor malzemelerini üyeleri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Coşkulu geçen gecede ünlü spor markası Hummel, davetlilere yeni kreasyonundan Hummel markalı spor kıyafetleri hediye etti.

2015 yılı itibariyle yeni stüdyosunda vereceği hizmetlerden bahseden Akın Saatçi, pilates alanında uzmanlaşmak isteyen spor severlere de dünyada geçerliliği olan bir sertifika vereceğini duyurdu. Birbirinden değerli konuklar MASC’ın barbekülü açılış partisinde keyifli bir akşam geçirdi.

Akın Saatçi hakkında;

Uzun süre dünyanın en büyük pilates şirketlerinden biri olan Balanced Body ile çalışan Akın Saatçi, Masc’da yer alan bütün makinaları, Balanced Body markasının da kullandığı birinci sınıf malzemelerden oluşturdu. MASC stüdyolarında çalışan bütün hocaların eğitimlerini Balanced Body şirketinden alan Akın Saatçi, yurt dışında aldığı eğitimlerle Balanced Body’nin kıdemli eğitmeni oldu. Tamamladığı 488 saatlik eğitimden sonra aldığı “Comprehensive Pilates” sertifikasıyla, Türkiye’nin önde gelen eğitmenleri arasına girdi. Spor kariyerinin yanı sıra, oyunculuk geçmişi ile dikkatleri çeken Akın Saatçi, Survivor yarışmasıyla da tanınıyor.

MASC Pilates hakkında;

MASC Pilates, 2014 yılı itibariyle Levent’te iki stüdyo ile fitness ve pilates alanlarında Türkiye’nin yanı sıra dünya çapında bir stüdyo olarak yoluna devam ediyor.

Merkezi USA Florida’da bulunan POLESTAR PILATES şirketiyle anlaşan MASC, 2015 yılından itibaren hem yeni pilates hocası olmak isteyen adaylar hem de pilates hocası olup kendini geliştirmek isteyen eğitmenler için sertifika vermeye başlıyor.

Editör: TE Bilisim