Girne Rocks Hotel’deki Fatih Ürek konserine adeta ünlüler akın ettiler.  Fatih Ürek şarkıları ile ünlü isimlere göbek attırırken, Mehmet Ali Erbil sanatçıyı dinlemeye gelenlere bayram harçlığı olarak dolar dağıttı.
 
Verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çeken Fatih Ürek Girne'de yılan dansı yaptı

Fatih Ürek, Kurban Bayramı’nın ilk gecesi Girne Rocks Hotl’de sehneye çıktı. Kıvrak şarkılarıyla herkesi coşturan sanatçı keyifli bir gece yaşattı. Sanatçıyı dinlemek için Girne Rocks Hotel’e gelen ünlü isimler hem tatilin hem de eğlencenin tadını çıkarttı. Fatih Ürek’i dinlemeye gelenler arasında Oya Başar, Selçuk Yöntem, Tarık Ünlüoğlu eşi Gülenay Kalkan, Nur Yerlitaş, Mahmut Tuncer, Emel Müftüoğlu ve Nilgün Belgün vardı. Oya Başar ilerleyen saatlerde önce oturduğu yerde Nilgün Belgün ile Fatih Ürek’in şarkılarıyla dans etiler. Ardından da kendilerini sahneye atarak adeta Fatih Ürek ile şov yaptılar.
Nur Yerlitaş  sürpriz solist…

Fatih Ürek masalar arasında olaşırken modacı ve TV yıldızı Nur Yerlitaş’ı es geçmedi. Ünlü modacının yanına yaklaşan sanatçı önce objektiflere poz verdi ardından da Nur Yerlitaş’ı şarkı söylemeye ikna etti. Nur Yerlitaş, Beşiktaş’ın eski santraforu “Demba Ba”ya da uyarlanmış şekliyle de bilinen rahmetli Müslüm Gürses’in “Hangimiz Sevmedik” adlı şarkısını söyledi.
“Kasap” Mehmet Ali dolar dağıttı…

Gecenin sunucusu ve şovmeni  Mehmet Ali Erbil’de sahneye üzerine giydiği  beyaz kasap önlüğü ile çıktı. Kurban Bayramı esprileri ile çevresindekileri kahkahaya boğan sanatçı eline aldığı bir deste doları da salondakilere bayram harçlığı olarak dağıttı.

Emel Müftüoğlu & Nilgün Belgün
Nilgün Belgün ve Oya Başar Kıbrıs'ta kurtlarını döktüler.

Editör: TE Bilisim