Kıbrıs’ta ünlüler geçidi…

Kıbrıs Girne Rocks Hotel yılbaşı kutlamalarının en renkli geçtiği mekanlardan biriydi. Mehmet Ali Erbil ve Fatih Ürek’in sahne aldıkları yılbaşı kutlamalarında tiyatro sanatçıları doyasıya eğlendiler. Oya Başar , Selçuk Yöntem, Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Ünlüoğlu ve Oktay Kaynarca yeni yılı sahneye çıkarak Fatih Ürek ile birlikte şarkı söyleyerek kutladılar. Yeni yıl kutlaması için sahneye çıkarak geri sayım yapan ünlü tiyatrocular Fatih Ürek ile birlikte şampanya şişesi şeklindeki yılbaşı pastasını kestiler.

Ünlü tiyatrocular Yeni Yıl'a Fatih Ürek ile birlikte girdiler.
Mehmet Ali Erbil’e yılbaşı harçlığı Selçuk Yöntem'den 

Fatih Ürek’ten önce sahne alan Mehmet Ali Erbil esprileri ile kutlamalara renk kattı. Masaları dolaşan Erbil, yılbaşı harçlığını tiyatro sanatçısı Selçuk Yöntem’den aldı. Mehmet Ali Erbil “Bu parayı harcamayacağım. Çerçeveletip duvara asacağım benim uğur param olacak. Selçuk Yöntem’in parası herkese nasip olmaz” dedi.
Otel’e kar yağdırdılar.
Oktay Kaynarca yeni yıla Kıbrıs'ta Rocks Otel'de girdi.

Girne Rocks Hotel geleneksel hale getirdiği kar dekorunu bu yıl da tekrarladı. Otel yönetimi otelin üzerine kurulan kar makinesi ile bina ve çevresine suni kar yağdırdı. Ilık havası ile bilinen Kıbrıs böylece her yılbaşı kar manzarası yaşıyor. Otel önüne gelen çok sayıda meraklı kar yağışı altında fotoğraf çektirdiler. Bidon üzerinde pişirilen kestaneler de ziyaretçilere ücretsiz dağıtıldı.
Editör: TE Bilisim