Ankara'nın en büyük eğlence merkezi Winner İncek'de sahneye çıkan Volkan Konak, şarkılarıyla olduğu kadar, sahnede okuduğu şiirleri, hatıraları ve seyircisiyle yaptığı sohbetiyle de, izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

UÇAĞA BİNMEYE BAŞLADIM.

Sahne öncesi gazetecilerle yaptığı röportajda ilk olarak yıllar sonra uçağa binmeye başladığını açıkladı Volkan Konak. 

Kıbrıs konserleri nedeniyle uçak fobisini yendiğini söyleyen Konak: "Uçağa binmeye başladım. Kıbrıs'a çok gidiyoruz, Kıbrıs'da en çok konser verenlerden biriyim. Artık kabullendim ve Kıbrıs benim uçak fobimi yendirdi. Bende otokontrol hastalığı var, çok yoruluyorum evet ama, uçağı süremediğim için otokontrol hastalığım nedeniyle binemiyordum ama, artık kabullendim. Yılda 80 bin kilometre yapan ben, artık uçağa biniyorum. Ama Türkiye içinde yine uçak kullanmıyorum. Karavanımı da kullanmaya devam ediyorum. Yol'u seviyorum, ruhumu terbiye ediyor yol benim" dedi.

50 YAŞINDAYIM

27 Şubat'ta 50 yaşına girecek olan Volkan Konak, doğumgünü hatırlatılınca "Hediye alırken utanırım, hep veren olduğumuz için, alınca utanıyorum, o yüzden sessiz sedasız yapmaya çalışıyorum doğumgünümü. Hoş sohbet, güler yüz bana yeter" dedi.  

NE KADAR ÇOK SEVİLDİĞİMİ GÖRMEK HOŞUMA GİTTİ

Geçtiğimiz akşam Ataşehir'de yaşadığı silahlı saldırı için gazetecilerin geçmiş olsun dileklerini ilettiği usta sanatçı, "Böyle şeyler kebapçıda da olur, işkemcide de olur, bizim dışımızda fevri bir durum yaşandı. Benimle alakası olan bir durum değil. Biz otururken yaşanmış, ses duyduk ama, hiçbir şey anlamadık. Bazen ara sıra böyle iyi bir şey değil ama, dirsek atmak lazım hayata... Sevildiğini hissetmek duygularını okşuyor adamın, o kadar arayan oldu, alakasız tipler, inanamadım. Yahu dedim, güzel bir şey bu kadar sevilmek be dedim! Hoşuma gitti bu kadar aranmak" açıklamasını yaptı. 

Editör: TE Bilisim