Ünlü sanatçı Onur Akay, Beykoz'lu televizyon yapımcısı Sultan Altun'un dün gece Beykoz Huzur Aile Çay Bahçesi'nde yapılan kızının nişanında sahne aldı. Sahneye çıkmadan önce havai fişek atılmasını isteyen sanatçının isteğini kırmayan nişan sahipleri havai fişek atılması için hazırlık yaptı. Ancak AKP'li Beykoz Belediyesi tarafından havai fişek atılmasının yasak olduğunu öğrenen nişan sahipleri, konuyu Akay'a söyleyince olanlar oldu.

Havai fişek atılmazsa sahneye çıkmam!

Beykoz Belediyesi'nin AKP'li olduğunu öğrenince kapris yapmaya başlayan Onur Akay, bu havai fişekler atılmazsa sahneye çıkmam diye tutturunca, nişan sahipleri zor anlar yaşadı ve mecburen hazırlanan havai fişeklerin bir kısmını Akay çıkmadan atmak zorunda kaldılar. Sahne alan sanatçı nişanı adeta konser alanına çevirdi. Türk sanat müziğinin sevilen şarkılarıyla Beykozluların dakikalarca alkışını alan Akay, 'Hakan Terzi ve Huriye Altun çiftini tebrik ederek, Bülent Ersoy'un 'Biz Ayrılamayız' şarkısı ile dansa aldı. Akay, 'Yılmaz Morgül biliyorsunuz Beykozlu ve sanat müziğinde sanatçı çok zor yetişiyor. Bu güzel alkışlarınızla Morgül'e de her zaman sahip çıkın.' dedi.

Bu havai fişekler AKP'ye kapak olsun!
Sahnede Ortaköylü olduğunu söyleyen ünlü sanatçı, kısa bir süre kendisini görüntüleyen basın mensupları ile konuştu. Akay, 'Beykoz boğazın çok özel bir yeri ama gördüm ki yatırım sıfır. Beşiktaş Belediyesi gibi bir belediye lazım buraya. Ayrıca, burası merkez bir yer ve havai fişek atılmasının yasak olması doğru olabilir ama, AKP yasakları ile bizleri o kadar bezdirmiş ki, AKP'li Belediye olunca nevrim döndü ve çıkmam dedim. Seçimlerde olduğu gibi yine AKP''e kaybetti ve bu havai fişeklerde demokrasinin kazandığını göstermek için onlara kapak olsun.' dedi.
Editör: TE Bilisim