İstanbul’un tek gazinosu Günay önceki akşam tarihi gecelerinden birini yaşadı. Eğlence sektöründe Türkiye’nin bir numaralı markası Günay Restaurant’ta sahneye çıkan Özcan Deniz, yaklaşık 3 saat süresince sahnede kaldı ve unutulmayacak bir programa imza attı.

Özcan Deniz’den önce Günay’ın sahnesinde Sibel Mirkelam vardı. Pek çok dilde ve çok çeşitli müzik türlerinde müzik yaparak çok özel bir hayran kitlesi oluşturan Sibel Mirkelam, söylediği birbirinden güzel şarkılarla dinleyenlerin bir kez daha beğenisini kazandı.

Sibel Mirkelam

Sesi ve yorumuyla kulaklara, güzelliğiyle de gözlere hitap eden Sibel Mirkelam, kah yıllar öncesine gidip iz bırakan şarkıları okudu, kah günümüzün çok sevilen parçalarını seslendirdi.Günay’da Özcan Deniz ile Sibel Mirkelam’lı müthiş geceye büyük ilgi vardı. Mekanda tek boş bir masa kalmadığı gibi, masalar mutfak ve fuaye kapılarına kadar taşmıştı. Her iki program boyunca da dans etmek isteyenler sık sık ayağa kalktığı için zaman zaman garsonlar servis yapmakta güçlük çektiler.

Seren Serengil kız arkadaşıyla Günay'da Özcan Deniz'i izledi.
Günay’da Özcan Deniz ve Sibel Mirkelam programını izlemeye gelenler arasında Gökhan Kıran, Tülin Hattat, Nurhan Çıtak, Mert Tatari, Ozan Kaçmaz, İlhan Doğan, Ece Erken, Hatice Aslan, Seren Serengil gibi cemiyetin tanınmış isimleri de vardı.

Adeta bir alkış sağanağı altında sahneye çıkan Özcan Deniz programında kendi şarkılarının yanı sıra, dillerden düşmeyen arabesk, fantezi eserler ve türküleri de yorumladı.


“BU GECE KADINLAR ÇOĞUNLUKTA”

Sanatçı ilk şarkısından sonra şunları söyledi: “Hemen bir gözlemimi söylemek istiyorum. Bu gece Günay’da kadınlar çoğunlukta. Nerdeyse 1 erkeğe 5 kadının düştüğü bir gece yaşıyoruz. Ama bu şu demek değil; yanında 1 kadın olan erkek diğer 4 tanesini aramasın. Ben gecenin genel görüntüsünden söz ediyorum; buradan öyle gözüküyor.”

Daha sonra sevilen şarkılarını peş peşe söyleyen sanatçı, bir şarkı arasında ise şu konuşmayı yaptı:

“Dün 14 Şubat’tı, bugün 15 Şubat. Bugün ‘Sevgilisizler Günü’. Böyleymiş, ben de yeni öğrendim. Aranızda durumu öyle olan var mı? İşte onlara pek acımayacağım. Şimdi söyleyeceğim şarkılarla yaralarına tuz basacağım, tabii kendime de… Çünkü bende onlar gibiyim. İşte onların canını yakacak şarkılar geliyor. Ve ilk darbeyi vuruyoruz…”

Sanatçı bu konuşmasının ardından ‘Nasip Değilmiş’ isimli duygulu şarkısını söyledi. Günay’ı tıklım tıklım dolduran 500 konuk da sanatçıya eşlik etti.


KONSERİMDE KIZLARI AMBULANSLAR TAŞIYORDU AMA BEN YALNIZIM

Şarkısını bitirdikten sonra, ‘sevgilisizlik’ üzerine konuşmasına devam eden Özcan Deniz sözlerini şöyle sürdürdü:

“Uzun zamandır acayip bir ironi içindeyim. Yalnızlığım aklıma geldiği zaman kendi kendime, ‘Dur oğlum film çekeceğiz, hele onu bir halledelim’ sonra bakarız, ‘Dur oğlum şu albümü tamamlayalım’ hallederiz, ‘Dur oğlum şu turneye gidip gelelim, olacağı varsa olur’ deyip duruyorum ama bir türlü bir şey olmuyor. Hep yalnızım anlayacağınız. Benim bir arkadaşım var Nezih, o da aynı durumda. Ve Nezih bu durumdan çok rahatsız. Kendimi unuttum, onu teselli ediyorum. Ona dedim ki “Gel benimle turneye, orada mutlaka biriyle tanışırsın, dönüşte hayatın değişir.” Kabul etti. Turneye gitmeden önce de İzmir’de bir konserim var, gittim verdim, geldim. Ertesi sabah da erkenden Nezih’in evine kahvaltıya gittim. Domates, peynir, zeytin yiyip çay içiyoruz. Karşımızda da televizyon açık, bakıyoruz. Televizyonda bir haber, benim bir gece önceki konserim ekranda. Biz izdiham, kızlar üs üste; kızları ambulanslar taşıyor. Biz de öyle yapayalnızız. Domatesi ısıra ısıra seyrettim o görüntüleri. ‘Şaka mı bu Allahım’ dedim.

Editör: TE Bilisim