İstanbul’un en nezih eğlence mekanı Günay Restaurant’ta önceki gün Özcan Deniz fırtınası esti. 2 yıl aradan sonra İstanbul’da sahne programını yine Günay’da gerçekleştiren Özcan Deniz’i dinlemek isteyenler İstanbul’un tek gazinosunu kapılara kadar doldurdu. Günay’da hiç boş masa kalmadığı halde mekanın telefonları hiç susmadı, gece saat 01.00’de bile gelenler vardı ve ilave masalardan adeta yürüyecek yer kalmadı.

Günay’da Özcan Deniz’den önce, hemen her dilde ve her müzik türünde şarkılar söyleyen, ‘master’lı sanatçı’ olarak ünlenip sevilen Sibel Mirkelam sahneye çıktı.

Sesi ve yorumuyla kulaklara, güzelliğiyle de gözlere hitap eden ve aynı zamanda müzik öğretmeni olan Sibel Mirkelam oldukça geniş bir repertuara sahip. Günay sahnesinde söylediği romantik şarkılarla konukları duygulandıran hareketli şarkılarla da eğlendiren Sibel Mirkelam, Özcan Deniz programı öncesi iki saat süreyle başarılı bir sahne performansı sergiledi.

Adeta bir alkış sağanağı altında sahneye çıkan Özcan Deniz ilk olarak ‘Böyle Olmuyor’ isimli şarkıyı seslendirdi. Şarkıyı bitirdikten sonra sahnelerden bir süre uzak kaldığını belirterek şunları söyledi:

“Bu süre içinde filmler yaptım. Malum serde artistlik var. Şarkı söylemeyince dilimiz şişti. Dilimizin şişini, kulaklarımızın pasını inşallah bu gece alacağız. Ben de sizi çok özledim.”

EVLERİNİZE KELEBEK GİBİ GİDİN!
Bu sözlerden sonra peşpeşe, Aşk zorun ne benimle, İllallah aşktan, Sen beni öldürcen mi, Nasip değilmiş şarkılarını söyleyen Özcan Deniz, hayranlarına, “Ne içiyorsunuz?” diye sordu. Ardından şöyle devam etti:

“Burada her şeyden arının. Evlerinize huzurlu ve mutlu bir şekilde kelebek gibi gidin. Su bile içseniz, söyleyeceğim şarkılarla ben onun kanınıza hızla karışmasını sağlayacağım.
Hayat zaten yeterince acı, dert dolu. Hele Türkiye’de sorunlar hiç bitmiyor. Ama siz derdi, kederi, sıkıntılarınızı burada bırakın. Buradaki arkadaşlarımız onları alır çöpe atarlar. Siz bu mekanda bulunduğunuz müddetçe acıyı hissetmeyeceksiniz, söyleyeceğim şarkılarla dertlerinize derman olcağım. Bu sahnede bulunan adam olarak bunu sağlamak benim görevim.”

Özcan Deniz’in seçtiği en güzel şarkılardan yaptığı repertuarında sıra ‘Dön Desem’ isimli şarkıya gelmişti ki şarkı öncesi hayranlarına şöyle seslendi:

“Ben şimdi bu şarkıyı söylerken, barışmak istiyorsanız ayrıldığınız sevgilinizi arayın ve ona şarkıyı dinletin. İnanın çok faydası oluyor. Sizi geri ararsa tamamdır, aramazsa bitmiş demektir.”

YALNIZLIKTAN GEBERİYORUM!

Şarkı aralarında hayranlarıyla sık sık sohbet eden sanatçı ilerleyen dakikalarda çok ilgi çeken şu konuşmayı yaptı:
“Kadınlar, erkeğin zeki, çevik ve ahlaksızını sever. Ahlaklı olacağım diye uğraşma, gecenin sonunda hesabı öder gidersin. Ben zaten düzgün adamdım ama bir süredir artık daha da düzgün olmaya karar verdim. Yemin ediyorum yalnızlıktan geberiyorum ya!”

Programında yıllardır dillerde düşmeyen arabesk, fantezi eserler ve türküleri de yorumlayan Özcan Deniz en büyük alkışı, poptan, caz’a, arabeskten, rock’a zengin bir alt yapıyla hazırladığı kendi besteleriyle aldı. Son derece güçlü sesi ve etkili yorumuyla BVS Group’a ait Günay’ı tıklım tıklım dolduran hayranları Özcan Deniz’in muhteşem performansını sık sık ayakta alkışlarken, hemen şarkısında da seyirciye eşlik ettiler.

‘Sevdanın Rengi’ isimli şarkısını muhteşem yorumlayan sanatçı alkışlara şöyle yanıt verdi:

ŞARKI İSTEĞİ RUJLA YAZILMIŞ!

“Sizinle 20 yıldır birlikteyiz. Ne şarkılar, ne albümler, ne diziler, ne filmler yaptık. Birlikte ne güzellikler yaşadık, neler paylaştık. Allah daha nice yıllar birlikte olmayı nasip eder inşallah.

Programı boyunca dinleyenlerden gelen istek şarkıları da söyleyen Özcan Deniz, bir istek kağıdını okurken, “Aa bu rujla yazılmış” dedi.

Programınının sonlarına doğru da en çok istek alan şarkısı ‘Hadi Hadi Meleğim’i Günay’ı dolduran hayranlarına “Uçmaya hazır mısınız?” diye sorduktan sonra seslendirdi.

Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede şarkı söyleyen Özcan Deniz, büyük sevgi gösterileri ve alkışlar arasında sahneden ayrıldı.

Özcan Deniz gösterilen büyük ilgi nedeniyle 15 Şubat Cumartesi akşamı bir kez daha Günay Restaurant sahnesinde program yapacak.
Editör: TE Bilisim