Türkiye’nin en kaliteli eğlence mekanı Günay Restaurant önceki akşam seçkin konuklarını görkemli bir Özcan Deniz programıyla ağırladı. Özcan Deniz’i İstanbul’un tek gazinosu Günay Restaurant’ın sahnesinde izlemek isteyenler günler öncesinden rezervasyon yaptırmıştı. Özcan Deniz hayranlarının gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle mekanda masalar kapılara kadar taştı.
 
BVS Group’a ait Günay’da Özcan Deniz’den önce, İstanbul sahnelerinin en iyi eğlendiren ve en hanımefendi sanatçısı olarak ünlenen Sibel Mirkelam program yaptı. Arabeskten pop müziğe, Türk Müziği’nden caza kadar her türde şarkı söyleyen Sibel Mirkelam, eğlence dolu sahne programıyla bir kere daha çok büyük alkış aldı. Sibel Mirkelam, sahnede hem yıllar öncesine gidip nostalji yaptı hem de günümüzden sevilen şarkıları seslendirdi. 
 
Yoğun alkış altında sahneye çıkan Özcan Deniz ilk olarak ‘Kayboldum’ isimli şarkısını söyledi. Şarkı bitiminde hayranlarına “Hoş geldiniz” dedikten sonra şöyle konuştu:
 
YAZ GELDİ AMA YİNE BURADASINIZ, SAĞOLUN, VAR OLUN!

 
“Günay’da bu sezon kaçıncı program oldu unuttum. Her programda beni onurlandığınız için sizlere çok teşekkür ederim. Her hafta müthiş bir taleple, bu sahneyi paylaşma şerefi verdiniz bana. Yaz geldi ama şu tatil gününde bile deniz kenarına gitmeyip programıma buraya geliyorsunuz, sağ olun, var olun.”
 
Sanatçı bu konuşmadan sonra ‘Böyle Olmuyor’, ‘Aşk Zorun Ne Benimle’, ‘İllallah Aşktan’, ‘Beni Affet’, ‘Yapmak Lazım’, ‘Sana Dön Desem’ isimli sevilen parçalarını arka arkaya okudu.
 

ÜZERİNİZE KAYALAR ATACAĞIM!

 
“Bu gece sizleri iyice efkarlandıracağım, bunu garanti ediyorum” diyen Özcan Deniz, ‘Sana Dön Desem’ isimli şarkısını bitirdikten sonra, ön masalarda oturan bir hayranı ‘Meleğim’ isimli şarkıyı söylemesini istedi. Özcan Deniz bayan hayranına tebessüm ederek, “Onu da söyleyeceğim ama lütfen kendinizi ’update’ edin (Güncelleyin), çok daha yeni şarkılarımız var” dedi.
 
Programına yine duygulu şarkılarla devam eden Özcan Deniz hüzünlü bir şarkısından sonra mikrofondan şöyle seslendi:
“Bunlar daha ilk tokatlar, sonra yumruk gelecek, ondan sonra da üzerinize kayalar atacağım.”
 
“ÖZCAN ABİ, SEN BENİ SAHNEDE KURTARDIN!”

 
Mekandaki konuklar arasında besteci ve yorumcu Orhan Ölmez’in bulunduğunu gören Özcan Deniz sevilen sanatçıyı sahneye davet etti.
 
Orhan Ölmez, Özcan Deniz’in orkestrasında 3 yıl gitar çaldığını belirterek, “Özcan Ağabey sen bilmezsin ama bir gün sen beni sahnede kurtardın” dedi.
 
Özcan Deniz’in “Nasıl?” diye sorması üzerine Orhan Ölmez o anısını şöyle anlattı:
 
“Televizyon programlarına ilk konuk olduğum gün, yerimden kalktım ve playback söylemem lazım. Mikrofon önümde ayakta duruyorum. Ama o güne kadar sahnede hep gitar kucağımda durmuşum. İlk kez gitarsız ve mikrofonla kameraların önündeyim. Elimi, ayağımı nereye koyacağımı bilemedim. Birden aklıma sen geldin Özcan Abi. Hani sahnede senin duruşun var ya, tek ayağını şöyle yana koyuyorsun, işte o aklıma geldi ve ben de öyle durdum, rahatladım. Beni kurtardın abi.”
 
Orhan Ölmez’in anlattıklarını gülerek dinleyen Özcan Deniz,”O, her an kaçabilirim duruşudur, apartta bekliyorum orada” diyerek duruşunu tarif etti.
 
İki sanatçı daha sonra birlikte, ikiside Orhan Ölmez’in bestesi olan ‘Sana Dön Desem’ ve ‘Su Misali’ şarkılarıyla düet yaptılar.
 
Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede şarkı söyleyen Özcan Deniz, büyük sevgi gösterileri ve alkışlar arasında sahneden ayrıldı.
 
Editör: TE Bilisim